Tänases «Mis?Moodi» osas näeme, kuidas saavad moelaval hakkama suusatajad Allar Levandi, Ago Markvardt ja Rauno Pikkor

Naine
Copy

Talv on ukse ees. Mistõttu kutsubki Kanal 11 elustiili ja moesaade «Mis?Moodi» täna kõiki vaatama Donna Nordica uut talvist moekollektsiooni. 

Donna Nordica esitles Vaba Laval oma mõnusat kodukootud sügistalvist 2019/20 kollektsiooni «Suusabaasis on tantsupidu».

Alustuseks soojad dresskleidid, millega on hea suusabaasis säravana ringi liikuda. Sellele järgnevad kelmika digimustriga puuvilltrikotaažkleidid ning lõpuks litrid ja sametid, et peol oleks ka aastalõpu glamuuri ja sära.

Üllatusena astusid laval üles ka tuntud ja armastatud suusafanaatikud ehk nagu ikka Donna Nordica puhul - inimesed päris elust. «Modellide seast ei leia me 38-44 suurust. Need päris inimesed, meie, oleme enamasti suuremad. Seepärast kasutame lisaks modellidele oma etendustel ka tavainimesi,» põhjendab brändi eestvedaja Moi Vatsar.

Modellide seas olid armastatud suusatajad ja sportlased Allar Levandi, Ago Markvardt ja Rauno Pikkor. Mida arvavad tuntud sportlased ise riietest, mida esitlesid? Ja kuidas oli modellina üles astuda?

Moi Vatsar ja Mai Loog, kaks loovhinge moemärgi taga, on alati rõhutanud, et nad kavandavad kauneid rõivaid päris inimestele, mitte üksnes piitspeenikestele modellidele.

Veel käib «Mis?Moodi» uue ilukliiniku avamisel ja uurib, millised ilutrendid teevad täna ilma nii Eestis kui ka laias maailmas.

«Mis?Moodi» on Kanal 11s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles