Kardad ämblikke? Siis katseta seda trikki!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ämblikud kodus! Enamikul jookseb judin üle selja juba siis paljalt mõttest nende väikestele, peenikestele jalgadele. Siin on aga üks lihtne viis, kuidas ämblikest lahti saada.

 

Vaikselt, aga kindlalt hakkab ligi hiilima mõnutunne, mis kuulub külma aastaaja juurde: saad end rahumeeli sooja teki sisse kerida, telekat vaadata ja kuuma kakaod juua ... Kahjuks pole meie ainsad, kes soojust ihalevad. Sõbrad ämblikud on samuti platsis. Ja loomulikult, me kõik armastame kõiki loomi — ja ikkagi ei taha me olla ühes ruumis koos ämblikuga.

Cosmopolitan pakub aga välja suurepärase vahendi, kuidas toimida, kui ämblik majas tekitab sinus kabuhirmu ega ühtegi vapramat hinge pole käepärast, kes ämbliku kenasti uksest välja juhataks. 

Münt

Samal ajal kui sina segad münti oma Mojitosse (ja tunned sellest ilmselt suurt rõõmu), ajab see lõhn ämblikud täiesti endast välja. Niisiis: püsi rahulik ja joo piparmünditeed! 

Kõige lihtsam taktika ämblike laialisaatmiseks oleks asetada tassitäis värsket münditeed enda lähedusse. Et ämblikud üldse sinu juures koduneda ei jõuakski, kasvata piparmünti või kasuta mündi eeterlikku õli. Viimane on isegi kõige tõhusam.

Niisiis, kas täna väike teeõhtu koos tüdrukutega või lähevad ikkagi Mojitod käiku? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles