Päevakäpp: 20 kuud ootust — millal Hugo ükskord kodu leiab?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Hugo
Hugo Foto: MTÜ PESALEIDJA

Hugo on armas triibuline kassihärra, kellel on vanust umbes paar aastat. Hugo ja mitmed tema õed-vennad toodi Kundast, neile täiesti ootamatult, Pesaleidja kassituppa 2018.aasta märtsis.

Viimased 20 kuud on Hugo kassitoas ootanud ning lootnud, et ehk leiab temagi endale päris oma kodu. Kassituba ju külastab siiski päris palju külalisi. Seda enam, et Hugo teised õed-vennad on juba oma päriskodud leidnud.

Esialgu võib Hugo võõraste suhtes olla ehk veidi umbusklik ja tagasihoidlik, kuid üldse mitte kuri. Hugo vajab kõigest oma tulevase pere kõige väärtuslikumat asja — aega. Piisavalt aega saades on ta ühel ilusal päeval oma peremehe vastu väga hell ja sõbralik ning ilmselt üldse enam mitte nii tagasihoidlik.

Kui soovid Hugole kodu pakkuda, siis vajuta SIIA, tutvu loomade adopteerimise tingimustega ja täida seejärel loomasoovija küsimustik. Peale ankeedi ära saatmist võtavad Pesaleidja vabatahtlikud sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Hugo on sinu tulekuks valmis — tehtud on kõik vajalikud protseduurid ehk parasiiditõrjed, kastreerimine ja vaktsiinid. Lisaks sellele saab Hugo uus pere kaasa kinkekoti ProPlani poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles