Bugi-beebi! Prantsuse ööklubi tantsupõrandal sündis poiss

Triin Sepp
Copy
Ehk on värske ilmakodanik ka tulevane tantsulõvi?
Ehk on värske ilmakodanik ka tulevane tantsulõvi? Foto: Shutterstock

Ööl vastu esmaspäeva nägi ühe prantsuse ööklubi tantsupõrandal ilmavalgust (või pigem vilkuvaid klubitulesid!) terve poisslaps.

Klubi juhataja, Marie-Helene, rääkis prantsuse ajalehele, et klubi oli peaaegu tühi, kui ta sai teada, et üks 19-aastane neiu on tuhudes. Noor naine ei olnud kuuldavasti võimeline Toulouse'i linnas asuvast klubist omal jalal lahkuma, sest tal oli väga kiiresti tekkinud nii tugev kõhuvalu, et ta polnud suuteline kõndima.

Neiu oli klubitama tulnud koos sõbraga, kes oli soovitanud tantsima tulekut, et tulevasel emal oleks võimalus korraks oma mured unustada. Naine oli oma rasedused teadlik, ega tarbinud seetõttu klubis ka alkoholi.

"Me pidime väga kiiresti reageerima. Päästeameti töötaja oli klubi personaliga telefoni teel ühenduses ning juhendas neid sünnituse vastu võtmisel. Noor ema ise ei olnudki väga paanikas, pigem lihtsalt mures," ütles Marie-Helene.

Vahetult peale värske ilmakodaniku sündi jõudis kohale ka kiirabi. Klubi juhataja sõnul oli positiivne, et keegi ei sattunud paanikasse ega kartnud ning ta loodab, et värske ema jagab nendega uudiseid oma beebist.

Kuuldavasti sai tulevane noor tantsulõvi ka tasuta sissepääsu klubisse kogu eluks, vahendab Essentialbaby.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles