Moekunstnik Kersti Pohlak nimetas oma brändi vanaisa Enno auks

Naine
Copy

Kanal 11 elustiili- ja moesaade «Mis?Moodi» läheb täna külla brändi Ennos kunstilisele juhile moedisainer Kersti Pohlakule, kes oli üks tänavuse Tallinn Fashion Weeki Hõbenõela nominentidest. Hõbenõel teatavasti tunnustab moeaasta eredaimaid sähvatusi.

Moemaailmas on üha enam neid, kes trendi virvarri asemel midagi tõeliselt väärtuslikku jahivad. Neile on Kersti Pohlaku loodud Ennos nagu unistuste täitumine. Rafineeritud stiil, puhas, säästlik, kompromissitult kvaliteetne ja kestma loodud disain.

Disainer Kersti Pohlak on rahvusvahelises moemaailmas ka tuntud modell, kes on ettevõttesse kaasanud kogu pere: õmblus-konstruktorist ema, moetudengist õe, video-kunstnikust abikaasa ja mälestuse kaudu ka arhitektist vanaisa Enno, kellelt pärineb märgi nimi.

«Oma brändile nime panna on väga raske. Enda nime ei tahtnud panna, siis mängisin oma perekonna erinevate nimedega. Vanaisa nimest tuligi see unisex nimi Ennos,» ütleb Pohlak. Ennose puhta joonega disainis on ühendatud skandinaavialik minimalism idaeuroopaliku praktilisusega, olulisel kohal on mantlid.

Veel toob «Mis?Moodi» televaatajateni moedisainer Vilve Unti uue moekollektsiooni. Vilve Unt on Eesti moekunstnik selle sõna kõige paremas tähenduses. Ta tõestas oma kollektsiooniga Promenade, et on meie moemaastikul ainulaadse stiilitajuga meister. Oma uue kollektsiooniga suutis ta üllatada saalis olevaid moehuvilisi, kuid ka professionaale.

«Mis?Moodi» tutvustab Eesti moodi ja disainereid täna kell 20.00 Kanal 11s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles