Tuntud räppar: käin tütrega korraliselt arsti juures, et lasta ta neitsinahka kontrollida (1)

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
T.I. noorema tütrega 2019. aasta märtsis Kids Choice auhinnagalal
T.I. noorema tütrega 2019. aasta märtsis Kids Choice auhinnagalal Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Räppar ja näitleja T.I. ütles teisipäeval avaldatud podcastis, et käib igal aastal oma tütrega günekoloogi juures kontrollis ning laseb tütre neitsinahka kontrollida, et teha kindlaks, kas neiu on veel «puutumata».

T.I. rääkis saatejuhtide Nazanin Mandi ja Nadia Mohaniga saates «Ladies Like Us» ning teemaks tuli ka see, milline lapsevanem räppar on. Kui mehelt küsiti, millal ta tütardega seksist rääkis, avaldas ta, milline on ta lähenemine asjale vanima tütre, 18-aastase Deyjah Harrisega, kes on ülikooli esmakursuslane.

«Me pole mitte ainult sellest rääkinud – me käime igal aastal günekoloogi juures, et neitsinahka kontrollida,» ütles T.I. «Jah, ma lähen temaga kaasa.»

Seejärel lisas mees, et tütre 16. sünnipäeval pani ta tüdruku uksele kleeppaberi kirjaga: «Günekoloog. Homme. 9:30.»

T.I. kirjeldas detailselt, kuidas arst oli teinud ka märkuse, et tundlikku ja privaatset meditsiinilist informatsiooni tohib jagada vaid patsiendi loaga, mille peale käskis ta tüdrukul see luba anda. «On sul midagi, mida sa ei tahaks, et ma teaksin? No näete, doktor! Pole probleemi!»

Arst olevat T.I.-le ka selgitanud, et neitsinahk võib puruneda ka muul viisil, mitte ainult seksides – näiteks ratsutades, sporti tehes. «Ma ütlesin, doktor – ta ei ratsuta, ta ei tee sporti, ta ei sõida rattaga. Lihtsalt kontrollige seda neitsinahka ja andke mulle kiirelt need tulemused.»

Mees lisas, et neitsinahk on 18-aastasel jätkuvalt puutumata.

Muidugi põhjustas selline asi Twitteris tõelise möllu. Inimesed märgivad, kui haige ja alandav tütre suhtes selline käitumine on. «See neitsinaha-jutt on üliveider ja sisuliselt õpetab meie tütardele, et nende kehad ei kuulu neile. Ärge tehke seda,» kirjutas üks kasutaja.

T.I. esindajad pole asja rohkem kommenteerinud ning seda pole teinud ka tema tütar, kuid Deyjah on Twitteris märkinud meeldivaks mitmeid kommentaare, mis on tema isa suhtes kriitilised. Nii näiteks on näha, et ta avaldab toetust sõnavõttudele, mis nimetavad T.I. käitumist rõvedaks, omandihimuliseks ja kontrollivaks, vahendab Buzzfeed.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles