Mis on orgaaniline ilukirurgia?

Copy
Foto: The Health Clinic

Orgaanilised kreemid ja kosmeetika on tänapäeval juba harjumuspärane ning selle populaarsus kasvab igapäevaselt, kuid kuidas on lood orgaanilise ilukirurgiaga?

Inimesed on muutumas aina enam teadlikumaks ning viimasel ajal on palju furoori tekitanud erinevad vastuolulised teemad rinnaimplantaatide ümber (kuigi ühtegi teaduslikku seost esiletõstetud "rinnaimplantaadi haiguse" ja rinnaimplantaatide vahel selgunud ei ole).

Samas ei ole soov kaunimate kehakumeruste järele kuhugi kadunud, naised soovivad aina kasvavas hulgas täidlasemaid rindasid ning defineeritumaid tuharaid. Hea alternatiiv neile, kes väga tahavad, aga tunnevad, et implantaadid ei ole neile sobilik valik, on just lipofilling.

Lipofilling on protseduur, mille käigus võetakse inimese enda keharasva piirkondadest kus see ei ole soovitud (piht, reied, kõht, puusad) ning paigaldatakse see sinna kus on soov keha kaunimaks kujundada (reeglina kas tagumik või rinnad).

Tulemuseks on täidlasemad, nooruslikumad rinnad ning kauniks kujundatud tagumik. Kuna tegu on inimese oma rasva siirdamisega, on tulemus igati loomutruu ning lisandväärtusena saab SELLELE küsimusele alati vastata “Jah, need on päris”. Just seetõttu on lipofillingut hellitavalt hakatud kutsuma ka orgaaniliseks ilukirurgiaks – kuna inimese kehasse ei paigaldata midagi lisaks, pelgalt tehakse teoks see, mida tuhanded naised igapäevaselt peegli ees endamisi mõtlevad “miks peab see rasv olema seal ja mitte näiteks… siin.”

“Lipofilling protseduurina võtab aega kõigest mõne tunni ning on võrdlemisi ohutu. Olles siiski kirurgiline protseduur, on oluline see läbi viia kogenud ja pädeva kirurgi käe all. Tulemused on aga kiired tulema – esmaseid tulemusi on näha juba mõne nädalaga, kuid arvestada tuleb sellega, et operatsioonijärgselt osa rasvarakke imendub ja osa sulab ära. Lõplik tulemus on näha umbes kuus kuud pärast protseduuri. Üks oluline eelis, lisaks sellele, et patsiendil on võimalik meeldivalt üllatuda iga päev pool aastat pärast protseduuri on see, et välimus ja tunnetus on võrreldes implantaatidega oluliselt elutruum.”

Lipofillingu võlud

  • Parandab keha kontuure ja proportsioone
  • Korrigeerib kortse ja silub soovimatuid kehavolte
  • Pinguldab nahka
  • Kestab oluliselt kauem kui mistahes fillerid
  • Äärmiselt kulutõhus protseduur
  • Ei ole liialt invasiivne ning on seetõttu võrlemisi ohutu

Eestis on orgaanilise ilukirurgia ehk lipofillingu eelistatuim tegija The Health Clinic.

The Health Clinic on tervishoiuteenuste vahendaja. Adams Kirurgia Grupp OÜ, tegevusluba L02688. KT Kliinik OÜ, tegevusluba L02008.

Copy
Tagasi üles