Galerii: Vapianost sai üheks õhtuks pudrurestoran

Naine
Copy

Oktoobri viimasel päeval toimus Solarise Vapianos Eesti koolilaste pudruprogrammi finaalüritus, mis muutis pasta- ja pitsarestorani üheks õhtuks pudrurestoraniks. Loosi tahtel võitis tänavuse pudruprogrammi ja meeleoluka õhtu koos tuntud staaridega Tallinna Ühisgümnaasiumi 5. klass, keda juhendas õpetaja Kai Tajur. 

Finaalüritusel valmistasid võitjaklassiga koos süüa armastatud laulja Uku Suviste, ajakirja EMA peatoimetaja Merle Liivak ja toidublogija Mari-Liis Ilover. Kohal oli humoorikas professor Tera, õhtut juhtis saatejuht Pille Minev. 

Kohapeal kuulutati välja Aasta Puder 2019, milleks osutus ülinapilt mannapudru ees kaerahelbepuder. See on puder, mida Eesti koolilapsed pudrukuu jooksul kõige enam ise valmistasid. Pudruprogrammis osales kokku ligi 4000 õpilast, kes sõid erinevaid retsepte katsetades ära ca 1000 kilo putru ja teisi teraviljatoite. 

«Lapsed on hakanud rohkem putru sööma ja ilmselt on oma roll selles ka pudruprogrammil. Puder oma paljude kasulike omaduste poolest võiks olla nii laste kui kogu pere esimene hommikusöögivalik,» ütles pudruprogrammi eestvedaja, Balti Veski AS-i kvaliteedi- ja tootmisspetsialist Kadri Luik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles