Kingid, millel on väärtus

AZZZA OÜ
Copy
Foto: Canva.com

Mida kinkida neile, kes on sulle kallid? Jõulud, sünnipäevad või lapse sünd – ikka on soov neile midagi meeldejäävat leida.

Eestlased on alati olnud osavad. Igaüks isemoodi. Azzza veebipoe hinge ja asutaja Kaja sõnul taasavastasid mitmed tema tuttavad lastega kodus olles armastuse käsitöö vastu. «Need olid nii lahedad asjad! Tahtsin neid ettevõtlikke inimesi toetada ja nende armastusega tehtud asju rohkem oma ellu. Kahjuks kadusid need kiiresti Facebooki uudisvoos ja kui oli hetk, kus oleks tahtnud seda osta kellelegi kingiks või pika kaalumise peale endale, siis ei leidnud enam üles,» meenutab ta hetki, mil tahtnuks teiste andekust kiita ning nende tooteid osta. Sealt tekkiski naisel idee luua koht, kust südamega tehtud asjad enam kaduma ei lähe. Sündis kodumaiseid andeid koondav Azzza.

Ligi 150 tootega leht koondab endas asjaarmastajaid, keda ühendavad ühised väärtused.

Isetegemine

Asjad saavad uue tähenduse, kui keegi on pannud nendesse aega ja armastust. Olgu tegu uue ideega või on käsitööna valminud mõni laiatarbekaup – ise tehtud asjadel on hing sees. Lisaks on palju andekaid inimesi, kes alustasid isetegemist seetõttu, et nende soovitut lihtsalt polnud saada. Nii loovad nad väärtust ning muudavad sammhaaval maailma.

Foto: Krutski design

Kvaliteet

Hea materjal lubab kingi saajal tunda asjast kauem rõõmu. Nõuetele vastavad detailid, kvaliteetne materjal ja asjakohased turvaelemendid tagavad kingile pikema eluea ja hea välimuse. Azzza peab oluliseks, et kõik müüdavad tooted vastaksid nõuetele ning puudulikud tooted asendatakse või hüvitatakse. Nii saad kindel olla, et kink pakub saajale kaua rõõmu.

Foto: Celine design

Omapära

Originaalsust hinnatakse üha enam. Isikupärased omamoodi disainiga või lisafunktsioonidega tooted pakuvad avastamisrõõmu ning praktilisust. Innovaatilised lahendused pealtnäha tavapäraste kinkide juures muudavad sinu kingi igapäevaelus vajalikuks ning kink ei jää kappi tolmu koguma.

Foto: Kapi Kass

Hoolivus

Hoolivad suhted omavahel, ümbritsevate inimeste ja keskkonna suhtes aitavad teha kõiki arvestava ning väärtusliku kingi. Azzza annab endast parima, et pakkuda parimaid tooteid ja teenust nii neile, kes nende lehelt ostavad, kui ka neile, kes seal oma tooteid müüvad. E-pood eelistab tooteid, mis on sõbralikud lisaks kasutajale ka looduse vastu.

Foto: Pexels.com

Poe turundus- ja müügijuht Maili Trees sõnab, et lisaks kvaliteedile ja kodumaisele südamesoojusele aitab ettevõtmine vähendada ka kinkide jalajälge. «Tootmises ei kasutata kahjulikke aineid, jäägid ei reosta keskkonda ja energiamahukus on väiksem,» loetleb ta põhjusi. Sellest olulisemakski peab Trees suhtumise muutust, mis on maailmas võimust võtmas: parem osta hea kvaliteetne asi kui peagi katkiminev plastikvidin. Nõnda leiab üha rohkem autentsust ja omapära hindavaid noori tee käsitööna valminud toodeteni. Kõige populaarsemad Azzza poes on Treesi sõnul erinevad beebidega seotud asjad ja aksessuaarid. Nii on suur huvi näiteks lutikettide, voodikarusselli ja erinevate nimeliste kinkide vastu.

Foto: Hea Une Kaisupadi

Kui oled oluliseks sündmuseks midagi erilist kingipaki sisse otsimas, viska pilk peale Azzza kodulehele.

Foto: AZZZA OÜ
Copy
Tagasi üles