Paarisaja mehega maganud briti naine süüdistab enda seksisõltuvuses Instagrami (1)

Elu24
Copy
Naine voodis. Pilt on illustratiivne.
Naine voodis. Pilt on illustratiivne. Foto: Barry Austin/picture alliance / Moodboard/Scanpix

Suurbritanniast pärit Laurie Jade Woodruff tunnistas The Sunile, et Instagram on tema jaoks täis kiusatusi ja just sealt sai alguse tema seksisõltuvus. 

Briti naine veetis oma 20ndad voodis võõraste meestega magades ja tunnistab, et just Instagramis leiduvate kiusatuste tõttu tekkis tal seksisõltuvus.

«Kõige hullemal ajal olin ma võõrastega seksimisest väga sillas,» tunnistab Woodruff ja pakub, et on praeguseks maganud saja kuni paarisaja mehega. «Ja sotsiaalmeedia tegi selle kõik nii lihtsaks. Unusta ära, et pead baari minema või hinnaliste kohtinguäppide eest maksma, Instagram aitas mul seksikaaslase leida minutitega ning tasuta,» lisab Woodruff. 

Seksisõltuvuse tipul magas Woodruff nädalas kahe kuni kolme mehega: «seks oli minu jaoks nagu kiire ravi. Ma tundsin ennast sisemiselt nii tühjana ning igatsesin intiimsust ja lähedust.»

Naine kirjeldas, kuidas ta pani selga provotseerivad rõivad, tegi endast fotosid ja postitas need sotsiaalmeediasse. «Mehed, keda ma kunagi kohanud ei olnud, hakkasid koheselt komplimente ja siivutuid sõnumeid saatma,» räägib Woodruff sellest, kui lihtne oli Instagramis tähelepanu saada. 

Woodruff postitas Instagrami seksikaid pilte, millega püüdis võõraste meeste tähelepanu. Pilt on illustratiivne.
Woodruff postitas Instagrami seksikaid pilte, millega püüdis võõraste meeste tähelepanu. Pilt on illustratiivne. Foto: John Powell / Topfoto / Scanpix

«Mehed kirjutasid mulle koguaeg. Peenetundelisemad kiitsid mu pilte ja tahtsid mind välja viia, otsekohesemad hakkasid detailselt loetlema, mida kõike nad minuga teha tahavad,» meenutab Woodruff ja tõdeb, et igatses samal ajal hoopis püsisuhte järele. 

Samas oli seks võõrastega põnev. «Võõrastega suudlemine erutas mind kõige enam, see oli minu ülim fantaasia. Aga samas tundsin ennast oma himu vastu jõetuna - miski ei olnud piisav ja ma pidin endale värske mehe leidma.»

Woodruffi jaoks oli sama mehega uuesti kohtumine põhimõtteliselt välistatud, kuna osa tema sõltuvusest tähendas suhetest eemale jooksmist. «Hetkel see hirmutab mind, aga toona ma isegi ei kontrollinud kellegi tausta ja läksin võõra tüübi juurde ilma, et oleksin teadnud, kes ta on,» räägib Woodruff hirmunult: «ma ei usu siiani, et niiviisi käitusin.»

Üks kohtumine võõra mehega muutis aga Woodruffi elu. «Oli reede õhtu ja ma läksin kohtuma mehega, kellega olin Instagramis rääkinud,» kirjeldab naine. «Ta ütles mulle, et ma olen ilus ning tundus väga tore, aga voodisse jõudes muutus tema hoiak totaalselt,» meenutab naine.

«Ta oli järsk ning ma olin väga hirmul. Mõtlesin, et «kuidas ma küll siia jõudsin?»» räägib Woodruff ja lisab, et lahkus kohe pärast seksimist ja hakkas abi otsima. 

Woodruff registreeris seksisõltlaste 12-astmelisse programmi ja hakkas käima teiste sõltlastega kohtumistel. Järgmised kuus kuud hoidus ta seksist ning lõpetas Instagrami seksikate piltide postitamise.

«Osa minust on alati sõltlane, aga ma alustasin hiljuti uut suhet ja kõik läheb väga hästi,» tunnistas nüüdseks 30ndates Woodruff, kes elab Sheffieldis, Suurbritannias koos oma 2-aastase pojaga. Naine on seksisõltuvusest ja selle seljatamisest kirjutanud ka raamatu ning töötab hetkel nõustajana. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles