Keit Pentus: mina valitsuse istungile imikuga ei läheks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus
Keit Pentus-Rosimannus Foto: Pärnu Postimees / Scanpix

Riigi ainus naisminister Keit Pentus (35) lubab teha kõik, et nelja aasta pärast oleks Eestis puhtam ja parem elada, kuid mida lubab hiilgavat karjääri teinud naine ette võtta isiklikus elus, uurib ajakiri Anne & Stiil.
 

Selgub, et Keit on kihlatud oma kallima, sotsioloog Rain Rosimannusega (43), kellega ta tutvus erakonna kaudu ning on 12 aastat koos elanud. Ehkki naine ei tahtnud laskuda abiellumise teema detailidesse, tunnistas ta, et nad tegelevad juba pulmade üksikasjade lihvimisega.

Perelisa planeerimise koha pealt jäi aga Keit veidi tagasihoidlikumaks. «Mu elu on arenenud ilma Exceli tabelita, kus üritused ja ülesanded reas. Ma oleksin närvipundar, kui ma peaksin kaht elu lahutama,» pareeris ta.

Ta nentis, et on riigikogu liikmeid, kes tulnud väikeste lastega üsna pea pärast sünnitust kodunt välja ja saanud selle eest nii, et tolmab. «Ma arvan, et mina valitsuse istungile küll imikuga ei läheks. Aga ma ei mõista hukka neid, kes läheks,» lisas ta.

Oma edu võlgneb Keit noorema venna, Tartu ülikoolis majandust õppiva Kristiani (22) arvates tohutule energiale ja kirele teha seda, mis talle meeldib, nii hästi, kui suudab. «Kõik, mis Keit on oma elus saavutanud, on ta välja võidelnud.»

Loe persoonilugu Keit Pentusest pikemalt ajakirja Anne & Stiil jaanuarinumbrist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles