Just see väike tegu näitab, et sa oled mehele enamat kui üheöösuhe

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kes oleks võinud arvata, et üks väike ja tüütu majapidamistöö näitab ära, kas sinu juurde ööseks jäänud üheöösuhtekaaslane tahaks tegelikult sinuga ka väljaspool linasid aega veeta. 

Suhteeksperdid on teinud kindlaks, et kui mees võtab sind pärast ühiselt veedetud ööd tõsisemalt kui ühekordne ajaviide, siis teeb ta... sinu eest voodi ära! Ilma palumata!

Milles seisneb voodi ärategemise võlu? See tundub võib-olla väikese ja mõttetu žestina ning esimene mõte mehe kohta, kes seda teeb, jookseb hoopis sinna, et ta on jube korraarmastaja. Kui see pole aga tema kodu, siis on tal sellest voodist täiesti ükskõik. Kui läksite ööseks sinu juurde ning hommikuse toimetamise juures tegi ta sinu voodi ära, siis annab ta sellega märku, et ta paneb tähele pisiasju ning toob sinu ellu lisaväärtust nende pisasjade eest hoolitsemisega.

Pea siis silmas, kuidas sinu õhtune kaaslane end üleval peab - kui ta sinu voodit tegema ei vaevu ning vaevalt püksid jalga saanuna minema koperdab, ei maksa temasse sügavamalt kiinduda. Kui ta aga sinu magamistoas korda loob, on sinu rahulolu ja rõõm talle olulised.

Ja mõtle nüüd järele - kas oled isegi justkui automaatkäigul mõne noormehe voodi ära teinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles