«Pilvede all» täna: kes keda ära kasutab?

Naine
Copy
«Pilvede all» 19.hooaeg
«Pilvede all» 19.hooaeg Foto: Elisabeth Ellinor

Täna kell 21.30 Kanal 2-e draamasarjas «Pilvede all» on nii mõnegi suhte ja karakteri puhul keeruline vahet teha, kas tegemist on suure hoolimisega või hoopis ära kasutamisega. Kuidas aru saada, kes ja miks sinust hoolib?

Sirje lähedased kahtlustavad juba mõnda aega, et Eva kavatsused pole siirad ning tal on plaanis oma uut sõbrannat lihtsalt ära kasutada. Selge ärakasutamine paistab aga välja Urmasest, kes ilmub täiesti süüdimatult jälle Siiri ukse taha. Kas Siiri suudab meest läbi näha ja jääda truuks oma uuele unistusele Andresest?

Siiri on küll naine, kes on armastuse nimel kõigeks valmis, kuid kui ta taipab, et teda on alatult ära kasutatud, on tagajärjed hullemad, kui keegi oskaks arvata. Vähemalt Urmase jaoks küll! Samal ajal on Albertil hing raske Kertu pärast, sest tänu soojadele suhetele Valteriga näib Albertile, et tema isalikke nõuandeid enam ei vajata. Kuna Kertu ja Valter on Haapsallu tulemas, siis on Albert suures ärevuses ega tea, mida Valteriga kohtumiselt oodata. Närvis on ka Eva, kes mingil juhul ei soovi, et Kertu oma ema juurde tuleks ning Sirjet mõjutada püüaks.

Murakate kodus käivad pinged aga üles-alla, sest Mari saab lõpuks aru, kui rumalad on olnud tema ootused Rauli suhtes. Õnneks suudab Mari oma pettumusest üle saada ning end kõrvalejäetuna tundnud Indrekuga suhted üles soojendada. Kodurahu kaalub siiski üles kõikvõimalikud väikesed seiklused. Vähemalt järgmise korrani...

Kanal 2 draamasarja «Pilvede all» emotsionaalne uus osa on eetris täna õhtul, ikka kell 21.30, Kanal 2-s. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles