Galerii ja treiler: Charlize, Nicole ja Margot võtavad ekraanil vahele FOXi vastiku pervobossi

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy

Ilmus treiler seksuaalse ahistamise teemalisele tõsieludraamale «Bombshell», mis toob ekraanile Hollywoodi «kolmeraudse» naisansambli koosseisus Charlize Theron, Nicole Kidman ja Margot Robbie.

Vaata värsket treilerit:

Lionsgate'i film, mille lavastajaks Jay Roach ning stsenaristiks Charles Randolph, keskendub #metoo vaimus 2016. aastal suure meediakäraga kohtusse jõudnud seksuaalse ahistamise loole, mille keskmes ameerika uudiskanalite ühe tipptegija, Foxi telekanalite bossi ja mitme presidendi (sh Nixon, Reagan, Bush) nõustaja ning Trumpi kampaania üks juhtfiguure Roger Ailes. 2016. aastal filmis läbi mängitava seksiskandaali tõttu ametist tagandatud ja aasta hiljem hinge heitnud meest, kes põdes hemofiiliat, mängib linaloos «Kolmas kivi päikesest» staar John Lithgow (ehkki teda esimeses treileris ei näidata).

Margot Robbie kehastab filmis fiktiivset noort teleprodutsenti Kayla Pospisilit, Theron ja Kidman aga vastavalt kaht skandaali võtmetegelast Megyn Kelly't ja Gretchen Carlsonit. Kõrvalosas astub üles koomik Kate McKinnon ühe produtsendina. 

Apollo Kinodes alates 17. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles