Mees kõndis maha 560 kilomeetrit, et alaealise tüdrukuga seksida

Naine
Copy
Foto: Winnebago kinnipidamisasutus

32-aastast ameeriklast süüdistatakse kavatsuses astuda seksuaalvahekorda alaealise tüdrukuga, mille nimel võttis mees ette lausa 560-kilomeetrise teekonna. Ihaldatud neiu osutus aga politsei seatud lõksuks.

Indiana osariigis Whitestowni linnas elav Tommy Lee Jenkins uskus, et vahetab veebis sõnumeid 14-aastase Kylee-nimelise tüdrukuga ning võttis plaaniks neiuga kokku saada.

Süüdistajad rõhutavad, et kui «Kylee» ütles mehele, et on ainult 14, kirjutas mees vastu, et see ei ole mingisugune probleem.

Jenkins keelitas tüdrukut Indianasse tulema, kuid kui «Kylee» oli kutse korduvalt tagasi lükanud, asus mees ise tüdruku poole Wisconsinisse teele. Enamik teed kulges jala, natuke maad edasi viis meest ka buss. Teekonna vältel saatis Jenkins alaealisele tüdrukule alatasa seksuaalse tooniga sõnumeid ning andis ka pidevalt oma asukohast teada.

Tegelikult suhtles mees kogu selle aja Winnebago maakonna politseinikuga. Kui ta lõpuks kohale jõudis, võeti mees vahi alla.

«Meie riik on silmitsi alaealiste seksuaalse kuritarvitamise epideemiaga, sest internet teeb laste kättesaamise liiga lihtsaks,» kommenteeris riigiprokurör Matthew Krueger. «Prokuratuur teeb tihedat ja pühendunud koostööd kohalike ja riiklike ametivõimudega, et laste kuritarvitamise vastu agressiivselt võidelda.»

Washington Posti andmetel on Jenkins juba varem politsei huviorbiiti sattunud. 2011. aastal esitati mehele süüdistus kahe väikese poisi, kellest üks 7-aastane ja teine 8-aastane, seksuaalses kuritarvitamises. Poiste sõnul katsus mees neid ähvarduste saatel.

Nüüd on Jenkinsile esitatud süüdistus alaealise ebaseaduslikku vahekorda sihiliku meelitamise katse eest. Süüdimõistmise korral ootab meest parimal juhul 10 aastat vanglakaristust ning halvimal juhul eluaegne vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles