Mida põnevat on oodata Tallinna Toidumessilt?

Naine
Copy
Foto: Marek Metslaid

23.-25. oktoobrini toimub järjekordne Tallinna Toidumess, kuhu oodatakse tuhandeid Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate ning paljude sidusalade esindajaid ning ka toiduprofessionaale lähinaabrite juurest. Lisaks ligi 200 eksponendile on toimumas mitmeid olulisi võistluseid ning huvitavaid seminare.

«Tallinna Toidumess toimub juba 27. korda ning võime kinnitada, et kõik toiduvaldkonna olulised ettevõtted ja esindajad on järgmise nädala kolmel päeval messil osalemas,» sõnas messi peakorraldaja Tiit Sarv. «Lisaks paljudele eksponentidele üllatame sel aastal mitme uuendusega — eraldi on väljas innovaatiliste tehnoloogiliste lahenduste pakkujad ning uuendatud on messil ka joogiala.»

Messi raames toimuvad ka kokkade võistlused. 25. korda selgub Eesti Aasta koka tiitlivõitja, Noorkokk 2019 tiitlite võistlevad 12 ametikooli õppurit.

Lisaks kuulutatakse välja Aasta kokaraamat 2019. Toimub ka tordivõistlus, mis pühendatud Eesti Leivaliidu 30. sünnipäevale. Messi kolmel päeval hinnatakse käesoleva aasta jõulutooteid.

Tallinna Toidumess 2018
Tallinna Toidumess 2018 Foto: Marek Metslaid

Osaleda saab mitmel põneval seminaril, millest üks keskendub toidukaubandusele ning teine HoReCa sektorile. Lisaks toimub esimesel messipäeval Eesti Leivaliidu juubelikonverents «Rukkileiva olevik ja tulevik», neljapäeval Eesti Toiduainetööstuse Liidu 6. Koostöö konverents «Muutused viivad edasi» ning viimasel messipäeval kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev. Seminaridel ja konverentsidel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine. Kogu programmiga saab tutvuda siin.

Messil osalevad lisaks Eesti ettevõtetele ka Läti, Leedu, Soome, Taani, Rootsi, Itaalia firmad. Vahendajate ja esindajate stendidest leiab tooteid kogu maailmast.

Järjekorras 27. korda toimuval toidumessil osaleb ligi 200 ettevõtet ja väljapanekuga tutvuma oodatakse enam kui 7000 toiduala liidrit, otsustajat ja ala uustulnukat. Tallinna Toidumess on suunatud vaid ärikülastajatele, toiduala spetsialistidele. Profexpo OÜ on toidumesside korraldaja aastast 1993.

Tallinna Toidumess 2018
Tallinna Toidumess 2018 Foto: Marek Metslaid

Mess on avatud:

Kolmapäev, 23. oktoober, kell 10.00 – 17.00

Neljapäev, 24. oktoober, kell 10.00 – 17.00

Reede, 25. oktoober, kell 10.00 – 17.00

Sissepääs kutsete ja pääsmetega.

Pääse on kõigile külastajatele 18 €.

Messile pääseb alates 18. eluaastast.

Tallinna Toidumess toimub Eesti Näituste messikeskuses, Pirita tee 28.

Lisainfo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles