Vaata otse! «Roaldi retked: Kaksikutest surnumatjad Californias»

Naine
Copy

Täna kell 20.00 tutvustab Kanal 2-e saatesari «Roaldi retked» Californias elavaid kaksikõdesid Mari-Liisi ja Maarjat. Noorte naiste helge, südamlik ja naeru täis loomus ei luba kuidagi ette kujutada ametit, mille nad endale on valinud. Õed aitavad kadunud hingedel siitilmast väärikalt lahkuda. 

Sünd ja surm on eluringi lahutamatud osad. Ometi on surmast rääkimine ja isegi sellele mõtlemine paljude jaoks ebamugav, et mitte öelda tabuteema. Seda imetlusväärsem on, kui meie maise teekonna lõpust on teinud oma südameasja just noored inimesed. 

Tunnustatud saatejuht Roald Johannson võtab seekord sihiks pisikese Los Gatose linna Californias, kus Põlvamaalt pärit kaksikutel Mari-Liisil ja Maarjal on oma noore ea kohta päris kummaline amet. Roald uurib, kuidas surnumatja rusuvas ametis oma meel rõõmsana hoida ning milliste saatuse keerdkäikude tõttu valisid tüdrukud just sellise ameti? 

«Roaldi retked: Kaksikutest surnumatjad Californias»
«Roaldi retked: Kaksikutest surnumatjad Californias» Foto: Kanal 2

Roald Johannson viiakse ekskursioonile matusebüroo kõige salajasematesse soppidesse ning vestlus noore Mari-Liisiga paneb ka paljunäinud saatejuhi üllatusest vakatama. «See on nii huvitav, kui tugevad me inimesed füüsiliselt oleme, aga kui habras on tegelikult elu», põhjendab Mari-Liis, mis teda surma ja surnute juures paelub.

Positiivsusest pakatav Roald Johannsoni reportaaž «Roaldi retked: Kaksikutest surnumatjad Californias» on Kanal 2-s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles