Sõiduproov: moevaist ei vea Mazdat alt. Tõestuseks kas või see uus linnadžiip

Copy
Peipsi-äärne tee Nina tuletorni juurest Varnjasse on üks Eesti ilusamaid. See tee on autoga jalutamiseks, ringi vaatamiseks ja tšillimiseks. Sibulaid veel saab.
Peipsi-äärne tee Nina tuletorni juurest Varnjasse on üks Eesti ilusamaid. See tee on autoga jalutamiseks, ringi vaatamiseks ja tšillimiseks. Sibulaid veel saab. Foto: Esta Tatrik

Mazda näitab taas, et moevaist ei vea neid alt. Sümpaatne sõiduk CX-30, mida ootab halastamatu võitlus lugematute konkurentidega.

Sellest autost loodab Mazda Euroopas müügihitti. CX-30 tehti täitma tühja kohta linnadžiipide mudelirivis, kus ühel pool on üsna väike CX-3 ja teisel pool suurem CX-5. Kuid miks selline nimi, kui loogiline olnuks CX-4?

Jaapanit ja Hiinat hästi tundvad inimesed ütlevad esimese hooga, et arvu neli peetakse seal halvaks endeks. Hullemal juhul kaasnevat sellega õnnetused ning ähvardavat surm. Jaapanis ja Hiinas, aga ka Lõuna-Koreas ja Singapuris leidub hotelle, kus arvumaagia tõttu jäetakse numeratsioonist välja 4. ja 14. korrus. Seega tundub loogiline, et CX-4 ei sobi?

Siiski mitte. Tegelik põhjus on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles