Kuus põhjust, miks eksidest rääkimine ei ole halb mõte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üldiselt peetakse õigeks, et uuele partnerile endisest ei räägita. Glamour tõi aga välja põhjuseid, miks võiks mõne aja möödudes midagi ikka rääkida.

1. Saad ebamugava vestluse kaelast ära

Kohe alguses ei tasu eksi jutuks võtta, aga kui see vestlus suhte algusepoole ette võtta, võid hiljem muretu olla ja keskenduda vaid teile kahele.

2. Saad kaaslase kohta palju teada selle järgi, kuidas ta oma eksist räägib

Kui uus sõber on endisest rääkides väga kibestunud ja terav, võib see viidata, et ta ei ole temast veel päriselt üle saanud. Räägib ta aga endisest õrnusega ja läbimõeldult, näitab see, et ta on küps.

3. Saad aimu sellest, mida ta tegelikult suhtelt ootab

Üks asi on küsida kaaslaselt, mida ta teie suhtelt ootab, kuid teine asi on lasta tal analüüsida, mis talle eelmise suhte puhul meeldis ja ei meeldinud. See võib anda isegi parema aimu sellest, mis sind ees ootab.

4. Sul on tema tegudele realistlikumad ootused

Kui tead, miks ta eelnevad suhted rappa läksid, oskad probleeme paremini ette näha ja neid ennetada.

5. Saad aru, kas soovite sama

Mõnikord katkevad suhted suurte eluliste otsuste pärast, sest inimesed ei soovi tulevikult sama. Suhte alguses ei räägita väga suurtest plaanidest, kuid tema eelmise suhte pealt saad aimu, mida ta tegelikult soovib.

6. Saad aru, mida sa ise soovid

Kui kaaslane on oma endis(t)est rääkinud, soovib ta ilmselt sinult sama teada. See on heaks võimaluseks analüüsida, mida head või halba kogesid ning mida uuelt suhtelt ootad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles