Milline riietus võidab südameid?

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Tanel Veenre. TVJ jewellery. Kuldnõela nominent
Tanel Veenre. TVJ jewellery. Kuldnõela nominent Foto: Disainerid ja sõbrad

Valede riietega võid kogu oma veetluse ära rikkuda! Aga kuidas õnnestuda ning olla võimas ja vastupandamatu naine? Nõu annavad parimad moeasjatundjad, keda Eestis leidub – Kuldnõelale ja Hõbenõelale nomineeritud disainerid.

Kirill Safonov

Naises peab mingi saladus olema, liiga labane valik ei ole kunagi hea. Samuti ei meeldi mulle liiga palju meiki, õhtumeik päeval. Päeva ajal punased huuled – see on väga suure küsimärgiga. Naturaalne, looduslik ilu on kõige võimsam.

Mehed on erinevad. Kui sa tahad meeldida meestele, siis meeldi endale. Mitte agressiivne, aga võimukas naine on minu kangelanna.

Kirill Safonov / Tallinn Fashion Week / kevad 2019
Kirill Safonov / Tallinn Fashion Week / kevad 2019 Foto: Kalev Lilleorg

Tanel Veenre, TVJ ehtekunstnik

Südameid võidab ehe, millel on lugu. Ameeriklastel on hiilgav väljend «conversation piece» ehte kohta, mis küsimusi tekitades on paljude heade inimsuhete päästikuks. Mis materjalist see on? Mida see tähendab? Kõrvamarjad on Eestis saanud 21. sajandi rahvariieteks, igaüks teab, millega tegu – ka see on kõneaine. Välismaal saab nendega hiilgavalt laineid lüüa, keegi pole kohanud sulgkergeid suuri marju, mis kaetud sädeleva kosmilise tolmuga.

Iris Janvier. Loovjuht Arina Baranovskaja. Kuldnõela nominent
Iris Janvier. Loovjuht Arina Baranovskaja. Kuldnõela nominent Foto: Disainerid

Arina Baranovskaja, Iris Janvieri loovjuht

Kindla peale võidab südameid riietus, mis kandjale sobib, mis toob esile tema parimad omadused ja mis paneb kandja enda silmad särama. Enesekindel naine on vastupandamatu.  

Gita Siimpoeg

Südameid võidab riietuse sees elav enesekindel inimene. Ükski riideese ei ole kuumem, kui seda kindlal meelel kandev isik. 

Gita Siimpoeg GITA. Hõbenõela nominent
Gita Siimpoeg GITA. Hõbenõela nominent Foto: Disainerid ja sõbrad

Kersti Pohlak, Ennose peadisainer

Paratamatult võidavad nii tähelepanu kui südameid värvid rõivastel, nii tore ja värske on näha erksaid värve hallis argipäevas.

Ennos. Hõbenõela nominent
Ennos. Hõbenõela nominent Foto: Disainerite liit

Eve Hanson

Olgu see must pintsak või neoonroosa kudum, kui see on kooskõlas kandja isikuga ja lahedalt välja kantud, siis ongi südamed murtud. 

Eve Hanson. Hõbenõela nominent
Eve Hanson. Hõbenõela nominent Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

TFW publikulemmiku valid sina!

Sina saad muuta Eesti moeajalugu! Mine kohe sobranna.postimees.ee ja hääleta oma soosiku poolt. Kõigi hääletajate vahel loositakse välja 2 naisteparfüümi Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle EdP 30 ml ja meesteparfüüm Carolina Herrera Bad Boy EdT 50 ml. Peaauhind on Olivia Burtoni käekell. Auhinnad on välja pannud Sirowa ja Goldtime. Hääletamine lõppeb 16. oktoobril, kell 12. Publikulemmik kuulutatakse pidulikult välja 16.10. Tallinn Fashion Weeki laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles