Esimest korda missivõistluste ajaloos: Mrs. Europe 2019 võit läks eestlannale! (2)

Elu24
Copy

Kanaaridel Gran Canaria saarel toimus rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs. Europe 2019, mille võitjaks valiti ajaloos esmakordselt Eesti esindaja.

Konkursil Mrs. Europe 2019 võtsid mõõtu 24 kaunitari Euroopa eri kohtadest. Euroopa kauneimaks naiseks krooniti tallinlanna Ljudmilla Karpikova. Uhke tiitli võitnud naine on modell, seltskonnategelane ja moeürituste korraldaja.

Konkursi mudel on selles osas sarnane Eurovisiooniga, et võitjariik korraldab järgmisel aastal võistluse oma riigis. Seega toimub rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs. Europe 2020 Eestis.

Mrs. Europe 2019 Ljudmilla Karpikova on oma sõnul väga õnnelik, kuid peab nüüd harjuma mõttega, et ta on Euroopa kauneim naine. «Kindlasti kõik sõidavad konkursile võidu pärast. See hetk, kui suurel laval hüütakse sinu nime, ning saad aru, et oled võitja, see on erakordne,» ütles Karpikova.

«Nüüd on minu kohustuseks jätkata konkursi missiooni ning jätkata ühiskonnas naistevastase vägivalla ja lähisuhtevägivalla teema arutelu,» sõnas naine. «Ikka ootad võitu, kuid olen hetkel pisut nõutu,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles