Kujunda endale lihtsad ja loomulikud piltilusad kulmud

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Täiusliku kulmukuju võib olla päris keeruline saavutada: kulmud on näo kõnekas osa ning pisimagi apsaka parandamiseks võib omajagu aega kuluda. Õnneks jagab London Brauhausi iluspetsialist Aarti Dahiya kolme praktilist nippi, kuidas endale kaunid kulmud kujundada. 

Jäta kulmud rahule 

Kui püüad parasjagu kulme välja kasvatada, siis pane vastu kiusatusele neid alatasa kohendada. Nimelt on kulmukarvad väga õrnad ning neid kahjustada vägagi lihtne. Kord kahjustunud karv ei pruugigi aga tagasi kasvada. Kui väljakasvatamine osutub liiga keeruliseks, siis püüa lihtsalt korrigeerimiste ajavahemikku iga kord natuke pikendada. 

Kulmukarvade kasvu kiirendamiseks võib proovida hõõruda neid näiteks rosmariiniõliga – masseeri paar tilka õli kulmudele enne magamaminekut ning korda seda igal õhtul soovitud tulemuseni. 

Õige kuju 

Parim kulmukuju on sulle looduse poolt juba kaasa antud, seega on vägagi soovitatav järgida stiili, mis sul juba loomulikult olemas on ning mitte minna drastiliste muutuste teed. Alati ei tasu juhinduda ka trendidest, sest need ei sobitu iga näoga ning tulemus ei pruugi olla heas mõttes pilkupüüdev.

Kasuta spetsialisti teenust 

Tõsi, ka kodustes tingimustes saab oma kulme ise kas kitkuda, vahatada või niiditada. Väga lihtne on aga oma kulmud nn üle töödelda. Kui sul pole just kindlaim käsi või kõhklus on hinges, konsulteeri professionaaliga, kes sinu jaoks parima lahenduse leiab.  

Allikas: msn.com 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles