Moekuulutaja lugejakiri: Panen pahaks liigset ületarbimist, seega leian oma lemmikud tihti teise ringi poodidest

Naine
Copy
Foto: THE COLLAB. / Pexels

Moekuulutaja kutsub üles lugejaid kirjutama, millest nemad riiete valimisel lähtuvad ja kust inspiratsiooni ammutavad. Grete kirjutab, et tema meelest on inimesel hea moetunnetus siis, kui ta ei torka silma aga samas on mõjuv. Jaga meiega oma riietumise kuldreegleid ja osale Moekuulutaja poolt välja pandud auhinna loosis.

Kui hommikuti riideid valin mõtlen eelkõige mida tahan sel päeval oma riietusega öelda. Kas tahan näida hipilik ja vaba, sportlik mugav või tõsiselt võetav ja konkreetne. Riietumine on minu jaoks oluline, samas ka loominguline nauditav hommikune rituaal. 

Uue riideeseme ostmisel olen tõeliselt valiv ja mõtlen pikalt, kas see võiks saada minu uueks aastatepikkuseks lemmikuks või mitte. Panen pahaks liigset ületarbimist, seega leian oma lemmikud tihti teise ringi poodidest, ostes kvaliteetseid pikalt säilivaid tooteid. 

Hästi riietuja on minu jaoks kindlasti hea tunnetusega. Tuleb tunnetada, kas miski omavahel sobib ja samamoodi  — mida sobib kanda millisel üritusel. Minu jaoks on inimesel hea tunnetus, kui ta ei torka silma aga samas on mõjuv. 

Inspiratsiooni saan tänavalt, reisidelt, second hand-kauplustest ja ka Pinterest keskkonnast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles