Ekspert paljastab: 4 märki, et mees on «suhtematerjal»

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas teada, et mees, kellega sa kohtamas käid, on ka päriselt hea partner pikaajaliseks suhteks?

Kohtinguekspert Steven Hussey ütleb, et selle teada saamiseks ei piisa nimekirjast, kus kirjas omadused nagu pikk ja ilus, edukas karjäär, romantilised kohtingud, hea voodis. «Need on küll kõik head omadused, kuid need ei näita, kas tal on suhtepotentsiaal,» selgitab ta.

Ta rõhutab, et enne otsuse tegemist, kas tegemist on sulle õige mehega, tuleb leida vastused paarile olulisele küsimusele.

  1. Te tahate tulevikult samu asju. See on väga oluline, et teil oleks ühine visioon. Kas tahate elada maal või linnas? Maja üürida või osta? Lähima viie aasta jooksul saada lapsi? Te ei pea paika panema konkreetset plaani, aga te peate olema üldjoontes sama meelt. Te peate samuti olema võimelised neil teemadel rääkima, enne kui ootamatult avastate, et te olete erinevatel eluteedel.
  2. Väärtused. Lahkus on oluline, samuti suhtumine perekonda. Aga ka suhtumine rahasse ja selle kulutamisse. Ja ka see, kuidas te tülisid lahendate. Või kui palju iseseisvust vajate. Väärtused määravad selle, kuidas me oma elu elame ja kui te neis fundamentaalsetes küsimustes ei nõustu, siis ootab teid tulevikus ees palju konflikte.
  3. Keemia. Me kõik oleme loomad oma loomalike kirgedega. Ta võib olla igati suhtematerjal, kuid kui sa ei tunne tema vastu füüsilist külgetõmmet kohe, siis ei tule seda ka hiljem. Kas sa tunned partnerile mõeldes erutusvärinat? Kas su süda väriseb, kui teie huuled kohtuvad? Loodetavasti!
  4. Ta lihtsalt mõistab sind. Sa vajad oma ellu kedagi, kellega koos olemine tekitab sinus kodus olemise tunde. Sa saad rääkida talle oma tunnetest ja ei tunne kunagi, et oleksid kui tulnukas teiselt planeedilt. Ta mõistab sind sügavuti ning sa näed tema silmades iseennast. Seda on raske seletada, aga see on tunne, millest sa eksimatult aru saad, kui seda tunned.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles