«Maailma ilusaimat tüdrukut» mäletad? Vaata, milline ta praegu välja näeb!

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Kristina Pimenova augustis 2013 poseerimas Moskvas.
Kristina Pimenova augustis 2013 poseerimas Moskvas. Foto: - / AFP/Scanpix

2015. aastal kaotas internet pea ning kuulutas üheksa-aastase Venemaa tüdruku Kristina Pimenova maailma kõige ilusamaks tüdrukuks. Neiu pildid kroonisid maailma suurimate väljaannete esikülgedel.

Kuldsete kiharatega kaunitar sai oma siniste silmadega sotsiaalvõrgustikes fenomenaalseks. Tema modellikarjäär sai tuule alla ning tema Instagrami-konto, mida haldab ema Glikeriya Shirokova, tõmbas ligi miljoneid jälgijaid.

Kristina sündis jalgpallur Ruslan Pimenovi peres. Õige pea pärast kuulsaks saamist kolis noor sotsiaalmeediatäht koos oma vanematega Ameerikasse Californiasse. Neli aastat hiljem, 13-aastasena, õpib ta jätkuvalt Ameerika koolis ning teeb selle kõrvalt modellitööd, kirjutab Limon.

Kristina sai küll tuntuks, kuid kuulsust varjutasid ka skandaalid. Nii süüdistati neiu ema alaealise lapse seksualiseerimises, kuna profiilil avaldati sageli pilte tüdrukust rannas poosides, mis olid kaugel lapselikest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨by @vikapobeda_official mua @priscawille

A post shared by Kristina Pimenova (@kristinapimenova) on

Praeguseks on Kristinast sirgunud kaunis noor daam, kes näeb oma ea kohta vanem välja. Oma eraelu eelistab ta aga hoida privaatsena, jagades sotsiaalmeedias vaid oma töiseid tegemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles