Lugejamäng: millest lähtud riiete valimisel ja kust ammutad inspiratsiooni? Kirjuta ja võida ahvatlev kingitus Moekuulutajalt!

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Mille järgi hommikul riideid valid? Kas sul on stiilieeskujusid, kes pakuvad inspiratsiooni? Võib-olla on sul oma kuldreeglid, millest riietumisel lähtud? Kirjuta meile ja võid võita 100 eurot ostukrediiti Tartu Kaubamajast koos personaalse teenindusega.

Riiete valik, mille igal hommikul teeme, on väga personaalne. Kes lähtub mugavusest, kes lähtub stiilist, kes lähtub funktsionaalsusest. Millest lähtud riiete valimisel sina, armas lugeja, ja kust saad inspiratsiooni? Kirjuta meile ja osale auhinna loosimises.

Auhinnaks on 100 euro eest ostukrediiti Tartu Kaubamajas koos personaalse teenindusega.

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile sobranna@postimees.ee kuni 11. oktoobrini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Võitja selgub loosi teel. Auhinna võitja kuulutame välja Sõbranna Facebooki lehel.

Moehuvilised on oodatud 12. oktoobril Tartu Kaubamajja Moekuulutaja üritusele, kus saab nautida värskemaid moesuundi ja põnevat meelelahutust. Seekordne Moekuulutaja on saanud inspiratsiooni etnomustritest ning seda nii moes kui ka muusikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles