Mantramaailma tippartistid aitavad vaigistada eestlase meele vadinat

Naine
Copy
Foto: Erakogu

Meditatsiooni kasulikkuses ei kahtle tänapäeval keegi. Aga kuidas mediteerida? Kust alustada? Meditatsioonitehnikaid on nii palju, et neisse võib uppuda ning lihtsam on loobuda. 

Üks suurepärane võimalus pista varbad meditatsioonimerre on juba homme 2. oktoobril Alexela Kontserdimajas, kus esinevad mantramaailma tippartistid Deva Premal ja Miten. Nende muusika mässib sind soojalt ja turvaliselt endasse.
Deva Premal ja Miten on Eestis käinud ka varem, see kord on nende kolmas. Kes näinud, võivad julgelt öelda, et nende kontsert tekitab ekstaatilise seisundi, mis on ravim stressile ja ärevusele. Kontserdilt tulles tunned, et torm ei häirigi ja kõik on võimalik ning õige.
Mantra laulmine on üks meditatsioonitehnikatest, et vaigistada meele pidevat vadinat - mida kõike veel vaja teha, mis valesti või mis puudu. Mantrad on nagu eesti vanarahva loitsud, mis teatava rütmi, kordamiste ja hingamisega toovad su tähelepanu välismaailmast endasse. Sellel kontserdil on sul võimalus silmad kinni panna ja lubada Deval ning Mitenil end sügavasse rahuseisundisse laulda.
Teine võimalus on minna meditatsioonitehnikate töötuppa. Rohkem infot selle ürituse kohta leiad Facebookist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles