Põhjus, miks Aafrika on prints Harryle nii südamelähedane

Naine
Copy
Prints Harry.
Prints Harry. Foto: Dominic Lipinski / PA Wire / PA Images / Scanpix

Sussexid viibivad hetkel 14 päeva kestval Aafrika visiidil. Teadupärast on prints Harry jaoks tegemist väga olulise kohaga. 

Sussexi hertsog tunnistas, et Aafrikast sai pärast tema ema, printsess Diana surma noore mehe jaoks justkui teine kodu. «Ma olen siin käinud 15 aastat, see on justkui reaalsusest põgenemine, tõeline eesmärgipärane tegutsemine. Mul on siin mõned kõige lähedasemad sõbrad. Ma tulin siia 1997. aastal vahetult pärast oma ema surma, nii et see oli kena koht, kuhu kõige eest põgeneda. Ma tunnen selle koha ja Aafrikaga suurt sidet,» rääkis prints Harry aidates River Chobe'i kaldal kohalikel õpilastel puid istutada. 

Prints Harry oli kõigest 12-aastane ja prints William 15-aastane, kui printsess Diana 31. augustil 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses hukkus. Prints Charles võttis tollal noorema poja Harry Aafrikasse kaasa, et anda noorele hertsogile aega ja ruumi ema surmaga kohanemiseks. 

Aastate jooksul on prints Harryl Aafrikast kogunenud palju häid mälestusi ja sellepärast viis Harry 2016. aastal ka oma tüdruksõbra Meghan Markle'i esimest korda Aafrikasse, olles suhtes olnud vaid mõned kuud, vahendab Hello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles