Marjavärvilised huuled on uued «vanad tegijad»

Naine
Copy
Max Mara
kevad / suvi 2020
Max Mara kevad / suvi 2020 Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

90ndate meigi peale vaadatakse reeglina muiates tagasi: võta või jämedad mustad silmajooned või silmatorkavad kärbsekoibi meenutavad hiidripsmed. Huuleläikest rääkimata — ilma selleta ei läinud keegi välja. Huuleläige tähistas juba eelmine aasta oma tagasitulekut. Nüüd on kord järgmise 90ndate lemmiku käes: tumedad huuled. 

Loomulikult oleks raske sealjuures mitte meenutada hea sõnaga tollaseid gooti- või grungeinimesi, kellel kulus neid sügavaid toone kilodekaupa.

Kes seda aega aga enam või veel ei mäleta, sellel on õige hetk suunata pilk moelavadele, saamaks aimu, kui elegantsed võivad olla marjavärvilised huuled alates kirsipunastest kuni ploomitoonideni välja. 

Max Mara 2020. aasta kevad-suvise hooaja  ekstravagantse look'i autoriks on ilumaailma üks tipptegijaid viimased kolmekümmend aastat, meigikunstnik Tom Pecheux. Nii nagu jõudis tema abiga valge silmalainer tagasi meie laugudele, nii on nüüd päevakorras tumedad huuled, sest kes see ikka suveni maldab oodata.  

Moodsa tumedate huulte look'i juurde kuuluvad kergelt jumekas kastevärske nahk, heleroheline lauvärv ja punupatsid.  

Max Mara backstage SS20 s2020,  Milano moenädal, Milano, Itaalia
Max Mara backstage SS20 s2020,  Milano moenädal, Milano, Itaalia Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Milline marjatoon millisele tüübile?

Tumedad huuled sobivad sügisesse nagu valatult, sest mis tahes marjavarjundid, alates veinipunasest kuni ploomilillani, näevad praeguste trendikate karamelli- ja oliivitoonide kõrval erakordselt suursugused välja. 

Kui oled heleda nahatooniga, siis leia endale selline värv, mis sisaldaks lillakaid pigmente. Tumedamatele nahatüüpidele sobivad hästi pruunid marjatoonid või päris sügavad bordoovarjundid. 

Kuidas meikida?

Ühte ilureeglit tasub moodsate marjahuulte puhul järgida: ülejäänud meik jäägu võimalikult loomulik, et mitte öelda tagasihoidlik.

Kui teha Max Mara moodi, siis võib selle huuletooni juures rahulikult ka ilma ripsmetušita ringi käia. Lauvärv olgu pastelne, sest fookus on ju ikkagi tumedal suul!  

Max Mara backstage SS20 s2020 Milano moenädal, Milano, Itaalia
Max Mara backstage SS20 s2020 Milano moenädal, Milano, Itaalia Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures
Max Mara backstage SS20 s2020, Milano moenädal, Milano, Itaalia
Max Mara backstage SS20 s2020, Milano moenädal, Milano, Itaalia Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Elegantsed huuled

1. Valmista huuled ette: tumeda värvi püsivuse suurendamiseks tuleks huulenahk kõigepealt koorida ja surnud naharakud eemaldada. Kasuta hooldavat huulepulka — see niisutab ja annab ilusa läike. 

2. Puhta joone saavutamiseks tõmba esmalt kontuur huulevärviga ühte tooni huulepliiatsiga. Aseta pliiats huulte keskossa, nii-öelda Amori kaarele, ja hakka tõmbama joont seestpoolt väljapoole. Seejärel hajuta kontuurjoont pehmelt sõrmedega, et see näeks loomulikum välja. 

3. Kõige lõpuks kanna huultele tumedas marjatoonis värv — ja ongi valmis, õpetab Harper's Bazaar. 

Max Mara backstage SS20 s2020 Milano moenädal, Milano, Itaalia
Max Mara backstage SS20 s2020 Milano moenädal, Milano, Itaalia Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles