Victoria Beckham võlub nende lihtsate ilunippidega end nooremaks

Naine
Copy
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: YVES HERMAN / REUTERS

Disainer, modell ja laulja Victoria Beckhami fotod panevad küsima, kas see naine üldse kunagi vananeb.  Endiselt näeb ta üsna selline välja, nagu kunagi Posh Spice'ina alustades. On asi geenides või õnnes? 

Loomulikult saab selline naine endale kõikvõimalikke iluhooldusi ja übertooteid lubada, ent Beckhami jumestuskunstnik Wendy Rowe' sõnul on asi vaid mõnedes lihtsates trikkides ja nippides. 

Mida rohkem, seda uhkem

Kui alustada huultest, siis paneb see pealkiri Victoria Beckhami fänne vast kulmu kergitama, kuna erksate huulevärvidega naine just silma ei torka. Ei mingit kriiskavat punast ega muid julgeid toone, vaid ikka maised ja loomulikud varjundid. Küll aga armastab Beckham musisuu tegemiseks huulepulgaga veidi üle oma loomuliku huulekontuuri värvida. 

Kontuurimine? Mitte mingil juhul!

Ka ülejäänud meigi puhul on britt pigem tagasihoidlik, mistõttu käib sellisest trendist nagu  contouring ehk näokontuurimine laia kaarega mööda. Tema meelest on taoline jõujoonte näole pintseldamine täiesti ajast ja arust. 

Disaineri näonahale annab maagilist kuma hoopis helendav jumestuskreem ning oranžides toonides põsepuna. Jume on särav ja palju nooruslikum, kui seda saavutaks kontuurimise teel, mis enamikul juhtudest näeb nagunii liiga tugev ja ülepingutatud välja. 

Kulmukaar muudab ilme värskemaks

Kaua aega olid inglanna kulmud täiesti otse ja sirged. Tema jumestuskunstnik Wendy Rowe veenis teda aga teise variandi kasuks, mis annab veelgi elegantsust juurde: silmi raamib kaunis ja glamuurne kulmukaar.

Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Chris Radburn / PA Wire/PA Images

Puhastus ei pea olema kallis

Olgu Victoria Beckhami vannituba luksustoodetega üle külvatud, näopuhastusel on kasutuses puuvillane näopuhastuslapp. Pehmete liigutustega saab sellega eemaldada surnud nahaosakesed ja lisaks massaažile näeb nahk ka värskem välja, kuna verevarustus saab uue hoo sisse. 

Põhiline on põhi

Paljud Hollywoodi staarid on Saksamaalt pärit ilutoodete fännid, kirjutab Bunte. See kehtib ka Victoria Beckhami kohta, kes kiidab Augustinus Baderi vananemisvastast näokreemi, milles on kasutatud spetsiaalset tüvirakutehnoloogiat, et nahavananemismärkide vastu  toimida.  

Disainer Victoria Beckham oma moešõul 15.09.2019. London Fashion Week, London.
Disainer Victoria Beckham oma moešõul 15.09.2019. London Fashion Week, London. Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles