Viljandimaa tapjad põgenevad harva ning kuriteo jälgi enamasti ei peida (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tapjate kohtu ette viimisele politseil ja prokuratuuril Viljandimaal tavaliselt väga palju aega ei kulu, sest raske kuriteo tegijad enamasti oma süüd ei varja ning põgenema ei kipu.
Tapjate kohtu ette viimisele politseil ja prokuratuuril Viljandimaal tavaliselt väga palju aega ei kulu, sest raske kuriteo tegijad enamasti oma süüd ei varja ning põgenema ei kipu. Foto: Elmo Riig

2013. aasta 7. novembril tappis Juri Kolesnikov Viljandis ühes korteris haamriga inimese. Mehe, kellega ta koos alkoholi oli joonud. Seejärel peksis ta läbi teise joomakaaslase, võttis siis telefoni ning helistas politseisse.

Kui patrullid kohale jõudsid, seisis varem juba kahe inimese tapmise pärast aastaid vangis istunud ja nüüd kolmandalt inimeselt elu võtnud Kolesnikov kortermaja ees ning politseinikud pidasid ta sündmuskohal kinni.

See on üks üsna ilmekas näide viimase 13 aasta jooksul Viljandimaal toimepandud 16 tapmisest või mõrvast. Teo toimepanija tabatakse üldjuhul sündmuskohal või on kahtlusalune politseinikele selge mõni tund hiljem ja jääb üle ta vaid tabada.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles