Priscilla Presley paljastab, miks ta Elvise maha jättis (3)

Elu24
Copy
Elvis and Priscilla.
Elvis and Priscilla. Foto: Topham Picturepoint / SCANPIX

Legendaarse laulja Elvis Presley eksabikaasa Priscilla Presley (71) avalikustas Briti jutusaates «Loose Women», miks ta superstaarist lahku läks. 

Modell ja näitleja Priscilla kohtus Elvis Presleyga, kui oli kõigest 14-aastane teismeline. Elvis teenis Lääne-Saksamaal, USA armees koos Priscilla õhujõudude ohvitserist isaga ühes salgas. Prisicallaga kohtumise ajal oli Elvis tüdrukust kümme aastat vanem ja juba rahvusvaheliselt tuntud rokkstaar, kuid see ei seganud meest teismelisega kohtamas käimast.

Paar abiellus, kui Priscialla oli 21-aastane ja ühine kodu rajati Elvise Memphises asuvasse häärberisse, mida mees Gracelandiks kutsus. Naisele osutus elumuutus ja uues kohas harjumine keeruliseks.

«Gracelandi kolides oli Elvisel juba oma väljakujunenud sõpruskond,» paljastas Priscilla. «Muidugi võtsid Elvise sõbrad mind omaks, kuid ma ei saanud kohe aru, et elu seal muutub nii üksluiseks. Me ei käinud mitte kunagi väljas. Elvisele ei meeldinud restoranides söömine, sest inimesed pildistasid teda ja ta ei tahtnud, et temast pilte tehakse, kui ta kahvlit suhu paneb.»

«Me elasime sõna otseses mõttes mullis,» lisas naine.

Nende kuue abieluaasta jooksul kasutas Priscilla mitmeid võtteid, et säilitada suhtes värskust ja teatud müstikat. Naine ei ilmunud mitte kunagi mehe ette ilma meigita.

«On asju, mida tuleb endale hoida,» selgitas Priscilla. «Elvis ei tahtnud mind mitte kunagi ennast sättimas näha. Ta tahtis ainult näha valmis tulemust.»

Naise sõnul oli Elvis tema elu armastus, kuigi ta kaotas end täielikult superstaariga koos elades. Naine tohtis ainult vaadata filme, mis Elvisele meelt mööda olid, kuulama mehe lemmikmuusikat ja külastama ainult neid kohti, mida mehele meeldis külastada. Selle tulemusena ei saanud Prsicilla elada oma noorusaastaid nagu tavaline teismeline. Lõpuks tegi Priscilla otsuse Elvise maha jätta, sest ta soovis enda sõnul näha, milline päriselu ja -maailm välja näevad.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles