6 korda, kui «Ma armastan sind» ütlemine ei lähe arvesse

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Fraasil «Ma armastan sind» on nii sügav või pealiskaudne tähendus kui selle ütleja sellele omistab. Ometi oleme me kõik öelnud «Ma armastan sind» valedel hetkedel ja valedel põhjustel, hiljem pärast soovides, et saaksime juhtunut tagasi võtta.

Sel tillukesel sõnakombinatsioonil on suur potentsiaal muuta asjad kiirelt piinlikuks, kuid ära ole endaga liiga karm. Kogemata öeldud armuavaldusi tuleb koguaeg ette. Ära lase neil sõnadel head asja ära rikkuda.

The Frisky toob välja seitse korda, mil «Ma armastan sind» ütlemine ei lähe arvesse.

  1. Sa olid purjus. Mõnikord minnakse alkoholiga üle piiri ning siis võib juhtuda, et sa ütled midagi, mida tegelikult ei mõtle. Pärast seitset klaasi veini võiksid sa öelda «Ma armastan sind» ka põõsale – see ei loe! Järgmisel päeval ela elu edasi nagu seni. Kui ta jõi koos sinuga, siis on ilmselt tema mälestused sama udused. Ja järgmine kord võta mõistlikumalt, kui vein läheduses.
  2. Sa ütlesid seda kogemata. Uus suhe võib mõnikord tunduda nagu vana suhe – sa võid nii kogemata öelda talle asju, mida oled öelnud teistele meestele, näiteks kutsuda teda vale nimega või avaldada armastust kui kõne lõpetad. Nõme, kui see juhtub, sest see võib teise inimese ära hirmutada, kuid sa ei saa end süüdistada, et sul on suhte deja vu. Kui sa teeskled, et seda ei juhtunud, siis teeb ta tõenäoliselt sama.
  3. Sa ei ütle, vaid kirjutad. Näiteks laod kommidest jäätisele armusõnumi. Kui sa ei suuda neid sõnu välja öelda, siis pole tegemist pärisasjaga.
  4. Sa ütlesid seda seksi ajal. Oksütotsiin on üks kaval hormoon. Sul on nii hea olla, ja ta teeb selle olemise veel mõnusaks... «Oh, oh... ma armastan sind!» Ei, sa ei armasta teda. Võibolla ka armastad, aga kui sa ütlesid seda esimest korda orgasmi ajal, siis loodetavasti oli tal oma mõnuga sama palju tegemist, et ta isegi ei märganud. Või siis ütles tema seda kogemata – vahet pole, seksi ajal öeldud sõnad ei loe.
  5. Sa ütlesid sõnadele ette «Ma arvan, et». Kui sa pole kindel, siis mõtle edasi. «Ma arvan, et ma armastan sind» on argpükslik. Hoia oma suu kinni, kuni sa kindlalt seda tead.
  6. Sa ütlesid seda tekstisõnumis. Võibolla sa isegi mõtled seda, kuid kui sa saadad selle tšäti vahendusel või SMSiga, siis see ei loe. Mis siis, et tehnoloogia tõttu on seda nii palju lihtsam kirja teel saata – kuniks sa pole öelnud talle näkku, et teda armastad, siis see ei loe.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles