Aeg on pusa peale tõmmata!

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Kui talvise kolmekihilise riietumise puhul täidab pusa vahekihi ülesannet, siis nüüd, jahedamate hommikute ja õhtute aegu, muutub see mõnusaks väliseks kihiks. Kvaliteetne fliis, meriinovillane kampsun, dressipluus või pusa on tõhus soojenduskiht, mille ülesanne on pakkuda kaitset jaheduse ja tuule eest.

Isoleerib kehasoojuse

Pusa suutlikkus kehasoojus talletada ja vajadusel liigne riiete vahelt välja juhtida, on selle rõivatüki tähtsaim omadus – seda nii hea tervise seisukohalt, aga ka kandmismugavust silmas pidades. Ükski riideese ei tekita ise soojust, küttekeha on inimene ise ning pusa ülesanne on keha tekitatud soojus endasse mahutada ja see keha ümber isolatsioonikihina hoida.

37,5® tehnoloogia reguleerib mikrokliimat

37,5® tehnoloogia ülesandeks on hoida sooja, tagada tõhus õhuvahetus ja tegeleda niiskusjuhtivusega. Seda tehnoloogiat kasutavad kõik juhtivad spordiriiete valmistajad ja tippklassi tööriiete tootjad.

37,5® tehnoloogial põhinev kangas sisaldab looduslikke kookospähklikoortest ja vulkaanilistest mineraalidest valmistatud aktiivseid osakesi, mis talletavad endas kehasoojuse. Nimetatud osakesed suurendavad kanga pinda 800%, mahutades kordades rohkem soojust. Kui kehatemperatuur tõuseb, tekib kangas unikaalne liikumisjõud, mis suunab niiskuse eemale.

Kerge, hingav ja kiiresti kuivav 37,5® tehnoloogiaga valmistatud pusa sobib hästi jahedamal päeval väliseks kihiks ning külmal ajal vahekihiks.

Foto: Tamrex

Meriinovilla looduslikud omadused

Looduslikult funktsionaalne meriinovill on samuti tõhus. Woolpoweri meriinovillafroteest kampsun on pehme, soe ja hingav. Kampsuni pahemal poolel oleva frotee aasade vahele mahub palju kehasoojust. Nimetatud villafrotee on patenteeritud meriinokangas, mis loodi koostöös Rootsi teadlaste, arstide ja kaitsejõududega, et pakkuda head soojapidavust sõduritele, kes veedavad nädalaid ekstreemses külmas. Kusjuures meriinovill hoiab sooja ka siis, kui aktiivsustase tõuseb, tekib palju kehaniiskust ja kampsun muutub märjaks. Woolpoweri meriinovillane kampsun on hea investeering paljudeks aastateks ning leiab kasutust kogu aasta vältel.

Tuulekindel fliis

Väga mugav, hästiistuv, mõnus ja pehme riideese jääb oma olemuselt SoftShelli ja pusa vahele. Seest tuulekindla membraaniga Snickers Workwear fliis on hea hingavusega kerge kehakate, mis sobib hästi siis, kui jope jaoks on ilm liiga soe, kuid ainult kampsuni kandmiseks liiga tuuline.

Sobiv lõige ja õige suurus

Kehad on erinevad ja sageli jääme eriarvamusele selles, mis tundub seljas mugav ja näeb hea välja. Niisiis tasub enne ostuotsust proovida erisuguseid mudeleid ja erinevatest materjalidest pusasid. Sõltumata lõikest, on oluline valida ka õige suurusnumber, see tagab ettenähtud funktsionaalsuse ja ohutuse.

Funktsionaalne disain

Lukk annab mikrokliima reguleerimiseks lisavõimaluse. Kapuuts kaitseb pead ja kaela ning pöidla-aasad on mugav lahendus, mis hoiab varrukad kindlalt paigal.

Funktsionaalsed taskud võimaldavad kõike vajalikku kaasas kanda ning erinevad kangatüübid erinevates kohtades aitavad vastavalt vajadusele kindlaid kehapiirkondi kaitsta, ventileerida või isoleerida.

Kõrge krae, mis korralikult ümber kaela hoiab, kaitseb tuule eest ja takistab kehasoojusel krae kaudu väljumast.

TAMREXi kauplustest üle Eesti või e-poest leiad suurepärase valiku erinevaid pusasid, lisaks meeldiva ja asjatundliku teeninduse.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles