Johnny Deppi lahutussaaga kogub uusi tuure: kas Depp kannatas vägivalla all?

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Johnny Depp eile, 8. septembril Prantsusmaal filmi esilinastusel
Johnny Depp eile, 8. septembril Prantsusmaal filmi esilinastusel Foto: LOU BENOIST / AFP/Scanpix

Näitleja Johnny Depp on palunud kohtunikul ignoreerida eksabikaasa Amber Heardi palvet muuta lahutusprotsess kinniseks. Depp on kaevanud Heardi kohtusse ning süüdistab naist laimamises.

Nimelt ei istu näitlejale see, et naine on end avalikkuses presenteerinud kui vägivallaohvrit, mis viitab, nagu oleks Johnny olnud temaga vägivaldne. Depp on alati väitnud, et pole kordagi kätt naise vastu tõstnud ning et hoopis mees kannatas naise raevuhoogude all.

Heard esitas palve salastada protsess ning hoida üksikasjad privaatsena, kuid reedel lekkisid avalikkusesse dokumendid, mis näitavad, et Depp koos oma advokaatidega on palve vaidlustanud, väites, et objektiivsed faktid peavad olema kõigile ligipääsetavad ja seega avalikud.

Deppi esindajad kinnitavad, et Heardi väited vägivallast on kergesti ümber lükatavad ning oleks mõeldamatu, et kogu protsess nüüd salastataks. Nende sõnul on Deppi maine tugevalt kahjustada saanud ning neil on õigus läbipaistvusele. «Ms Heardi enda tunnistusest selgub, et tegelik ohver oli nende suhtes mr Depp, kes kannatas korduvalt tõsise vägivalla all,» on kirjas paberites.

Heardi esindajad kinnitavad, et pühenduvad tõsiselt asja lahendamisele ning kavatsevad tõestada, et nende klienti kiusatakse.

Johnny ja Amber olid abielus 15 kuud, nad läksid lahku aastal 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles