Selle sügise ootamatu moeese

Naine
Copy
Erdem 2019/2020
Erdem 2019/2020 Foto: Pixelformula/SIPA / Pixelformula/SIPA

Mõnikord piisab juba takso kutsumisest, et saaks uuele trendile hoo sisse anda. Eriti kui oled Katie Holmes, viipad Soho linnaosas New Yorgis taksot, sul libiseb kampsun ühelt õlalt, nähtavale ilmub kašmiirrinnahoidja, fotograaf jäädvustab selle, pildid levivad Instagramis — ja palun!

Seejuures ei ole Katie Holmesi välimuses mitte midagi supersilmatorkavat. Teksad ja ülipehme kampsunist ja rinnahoidjast koosnev kašmiiriduett New Yorgi firmalt Khaite on sellest ajast saadik välja müüdud — ja saanud 2019 sügise suurimaks trendiks. 

Kardigani kui seksika rõivaeseme elustasid juba mõnda aega tagasi Bella Hadid ja Kendall Jenner, kes kandsid seda suvel paljal nahal. Üksteise peale sobitatud kombinatsioon on aga veelgi hullutavam, kuna sisaldab topeltkoguses pehmet villa. Mida rohkem kašmiiri, seda parem, kirjutab Harper's Bazaar. 

Kaheosaline pulloverist ja kampsunist koosnev komplekt, twinset oli korralik ja kombekas 50ndatel, cool 90ndatel ja superkuum 2019. aastal. Ka moedemmidel nägi uusi versioone: näiteks keebina pulloveri katmas Erdemil ja neckholder-topina pulloveri peal Jacquemus'el.

 Jacquemus 2019/2020 
 Jacquemus 2019/2020 Foto: Pixelformula/SIPA / Pixelformula/SIPA

Twinset on suurepärane üleminekurõivas sügisesse, eriti kui on oodata soojemaid päevi. Samas ei juhtu ka midagi, kui üht-teist peaks õlalt maha libisema.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles