«Pilvede all» uus hooaeg: kelle suudab Siiri oma võrku püüda?

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Siiri.
Siiri. Foto: Kadi Märk

Hittsarja «Pilvede all» uus hooaeg tunnetega ei koonerda, sest emotsionaalse Siiri suur soov mehele saada kulmineerub sel hooajal täiesti ootamatu suhtega. Kuid tee selleni on tohutult dramaatiline ning käiku lähevad kõik vahendid, isegi valetamine.

Kui punapäine Siiri on nagu tuli, siis Kertu tema kõrval mõjub justkui külm vesi, mis liiga suureks paisuvaid leeke peab taltsutama. Kuid see pole lihtne ülesanne, sest Siiri ei löö armastust otsides millegi ees kõhklema. Kas tema käitumine või valikud ka kellegi tundeid riivavad, pole Siiri jaoks üldse oluline. Nii juhtubki, et Kertu ja Siiri vahel tekivad olukorrad, kus hoopis Valteril tuleb olla tasakaalustavaks jõuks ning naiste tülisid lepitada.

Paraku ei jõua keegi Siiriga sammu pidada ning enne, kui arugi saadakse, on tema südames juba uus suur tunne. Mehe vastu, kellest iial poleks osanud oodata, et just temast saab Siiri suur armastus.

«Pilvede all» emotsionaalsed uued osad on eetris järgmisest kolmapäevast, 11. septembrist, Kanal 2s, kell 21.30. Vaata mälu värskendamiseks eelmise hooaja viimast episoodi juba täna kell 21.30, ikka Kanal 2st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles