Lõbusad ja odavad kohtinguideed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingud on iga suhte alguseks, kuid vahel on tore värskendada oma aastatepikkust kooselu mõne põneva kohtinguga. Ecosalon.com annab nõu kohtinguideedeks, mis on lõbusad, kuid odavad.

1. Mängige lauamänge. Kui tunned end vallatuna, siis lisage mängudele märksõna «stripp».

2. Minge tasuta kontsertidele. Tasuta muusika on hea nii hingele kui rahakotile.

3. Minge loomade varjupaika vabatahtlikuks. Loomadega sõbralikult käituv inimene on hooliv ja armastav ka inimeste suhtes.

4. Külastage mõnd näitust ja veetke kultuurne pärastlõuna.

5. Jalutage sihtmärgita. Lihtsalt jalutage sinna, kuhu jalad viivad. Et seda veel intiimsemaks muuta, siis hoidke kätest kinni.

6. Matkake. Autoga sõitmisele võiks eelistada jalgsimatka. 

7. Inimeste vaatlemine. Pole olemas lihtsamat ja lõbusamat tegevust, kui inimeste vaatlemine. Parim asi selle juures on fakt, et seda saab teha igal pool.

8. Vaadake tähti. Loomulikult saab see toimuda ainult öösiti ja pimedas.

9. Kiikuge. Kiiged ja muud lapselikud atraktsioonid parkides pole mõeldud vaid väikelastele, vaid sobivad ideaalselt ka täiskasvanutele.

10. Minge sportima. Väike tervislik võistlus töötab alati ning annab teile mõlemale hea enesetunde.

11. Veetke pühapäeva hommik koos toidupanka abistades.

12. Lõbus ja loov meelelahutus on söögi valmistamine kodus olevatest toiduainetest. Poest läbi käimine ei ole lubatud!

13. Õiglane massaaž. Visake münti, et selgitada välja esimene massaaži saaja. Kindlasti peab ka teine massaaži saama, sest muidu on järgmisel korral umbusk suur ja massaaži tegemise soov väiksem.

14. Nautige loodust, kuid see pole nii lihtne, kui arvata võid. Kui elad mere või metsa lähedal, siis proovige veeta kohting nii, et tunnetaksite tõeliselt ümbritsevat loodust.

15. Minge vanni ja kasutage palju vannivahtu.

16. Sõitke jalgratastega. Vahet pole, kas sõit on lühike või pikk, rahustav või tempokas, leidke enda jaoks sobiv ja tundke sellest mõnu!

17. Majajaht. Isegi, kui te ei plaani maja osta, siis jalutage naabruskonnas ringi ning arutage erinevate majade plusse ja miinuseid. Looge koos kujutluspilt teie ideaalsest kodust.

18. Rääkige üksteisele lugusid. Need lood ei pea olema tõestisündinud, kasuta oma kujutlusvõimet! Lugude väljamõtlemine ja nende jutustamine on lõbus ajaviide.

19. Suudelge. Tehke seda autos ja elutoas, raamatupoes ning jalutades. Ärge pange ümbritsevaid inimesi tähele, see vaid hajutaks mõnusa õhustiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles