Enese võõraste sulgedega ehtimine läks naisele kalliks maksma

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Enese ehtimine võõraste sulgedega ei ole kunagi väärt mõte, kuid mõnikord lööb see eriti valusalt vastu näppe. Näiteks tuli ühel naisel, kes postitas tütre sõbranna ajajoonele sünnipäevaõnnitluse koos internetist leitud tordipildiga, seejärel rahakotti mitmesaja euro võrra kergendada.

Virginia Kavanagh saatis oma tütre sõbrannale Facebooki sünnipäevaõnnitluse, millele lisas juurde Google'ist leitud tordipildi. Paraku jäi sünnipäevalapsele mulje, et nimeline tort on päriselt olemas. «Ma ei suuda seda uskuda! Suur tänu teile, Virginia ja Stephen! Ma pean läbi astuma, et seda maitsta,» oli Bethany vastus talle saadetud õnnesoovile. Kuna Virginia ei tahtnud tütre sõbrannale pettumust valmistada, siis tuli tal otsida inimene, kes valmistaks kiiresti täpselt samasuguse tordi nagu pildil. Olgu öeldud, et koopia eest tuli Virginial välja käia 200 naela ehk 220 eurot. 

Kõnealusest juhtumist on nüüdseks möödas kolm aastat ning Virginia tütar Lauren otsustas lõbusat lugu lõpuks ka Twitteris jagada. Muide, Beth isegi ei söönud seda kallihinnalist torti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles