Mida teha, kui muidu suurepärane kaaslane on voodis kehv?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Uue suhte alguses võib juhtuda, et muidu nii ideaalne kaaslane ei ole linade vahel päris selline, nagu ootasid. Ära muretse, seda on võimalik muuta.

«Ma leidsin endale hiljuti uue kaaslase ja ta on parim mees, kellega ma kunagi koos olen olnud. Me oleme juba praegu justkui parimad sõbrad. Tundub, nagu mõtleksime samu mõtteid ja meil on sarnased väärtused, me naerame pidevalt. Ma olen nii õnnelik, et ta leidsin. Aga hiljuti alustasime voodieluga ja see on kõige hullem seksuaalsuhe, mis mul kunagi on olnud. Tundub, et ta ei oska voodis mu märguandeid tähele panna. Ta ei ole suuseksis väga hea, mis on minu jaoks oluline. Kuigi see on inimene, kellega ma näen tulevikku, tunnen ma, et meie seksuaalelu on hukule määratud. Kuidas me ühele leheküljele saame? Või on see loodud lõppema, sest me ei sobi seksuaalselt?»

Torontos läbi viidud uuringust selgus, et on kahte tüüpi inimesi. Ühed, kes usuvad, et fantastiline voodielu on märk omavahelisest sobivusest ja teine grupp, kes usub, et hea seks on ühise koostöö tulemus ehk teisisõnu nõuab see aega. Tuli välja, et grupp, kes uskus koostöösse ja suhtlusesse, oli oma suhtega rohkem rahul.

See tähendab, et hea seks hõlmab endas avatud meelt, üksteisele tagasiside andmist ja soovi partneri vajadusi rahuldada, kirjutab PureWow.

Kuidas kaaslast suunata?

Voodis olles. Enamik inimesi ei ole väga kindlad selles osas, mida nad voodis ootavad. Kui sulle meeldib, mida kaaslane teeb, ütle seda valju häälega ja tee kindlaks, et partner sind kuuleb. Ja pea meeles, et orgasmi ei tasu teeselda, sest niimoodi vähendad tõenäosust seda päriselt kogeda, kuna annad kaaslasele valesid signaale. Ära karda haarata partneri käsi ja liigutada neid sinna, kuhu soovid. Ole otsekohene ja julge.

Voodist väljaspool. Hea suhte juures on oluline, et seksist räägitaks ka väljaspool magamistuba. Kohe pärast seksi ei tasu üksteisele tagasisidet anda, sellepärast tasub need vestlused pidada voodist väljaspool. Kui tundub, et ajastus on õige, räägi seksist lõbusalt. «Mida sa tahaksid, et ma voodis rohkem teeksin? Ma tahan täpselt seda teha!» on küsimus, mida kavala naeratuse saatel küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles