Pruutidele keelatud! 17 verist ürpi ehk vaata, kui palju vaeva nõudis «Pulmaöö peitusemängu» kleidi hävitamine

Spekter
Copy
Samara Weaving filmis «Pulmaöö peitusemäng» (2019)
Samara Weaving filmis «Pulmaöö peitusemäng» (2019) Foto: Eric Zachanowich / Capital Pictures / Scanpix

Vähe on filme, mis suudavad endas ühendada õuduse, huumori ja romantika ent just niisugune on augustis ilmavalgust nägev «Pulmaöö peitusemäng» (Ready or Not). 

Et linaloos kisub imeline laulatus veresaunaks kätte ära (õnnetuseks saab pruut päevakese liiga hilja teada, et tema rikka peigmehe perekonnal üpris isevärki pulmakombed on), siis võite juba aimata, et imekenale pulmakleidile jääb üle ilmselt hiljem vaid tuli otsa panna, kui sellest üldse midagi alles jääb.

Mitut rebitud, verist ja muul moel kannatanud pruutkleiti läks vaja, et lavastada üks meeleolukas inimjaht, saate teada juuresolevast meeleolukast videost:

Grace (Samara Weaving) on kaunis pruut, kes viimaks oma elukaaslasele Alexile (Mark O'Brien) «jah» ütles, nõustudes tema naiseks saama. Pärast pulmi nõuab tava, et mehe suguvõsa häärberis teeb uustulnuk läbi riituse, tagamaks endale koha selle rikka, ent vägagai ekstsentrilise perekonna ridades. Paraku pole loosiõnn Grace'i poolt ning suures majas läheb lahti mäng elu ja surma peale. Sest Alexi vend (Adam Brody) isa (Henry Czerny), ema (Andie MacDowell) ega ülejäänud sugulased pole nõus, et pulmaöö traditsioone rikutakse! Süsimuste huumoriga vürtsitatud terava õudusthrilleri «Pulmaöö peitusemäng» lavastasid Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett, stsenaristideks olid Guy Busick ja R. Christopher Murphy. Peaosades Samara Weaving («Kolm reklaamtahvlit linna servas»), Adam Brody («The OC»), Mark O'Brien («Saabumine»), Henry Czerny («Võimatu missioon») ning «pulmaspetsialist» Andie MacDowell («Neli pulma ja üks matus»).

Musta huumoriga vürtsitatud õudusloo lavastajateks on Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillette, kes eelnevalt Radio Silence nime all tegutsenud. Filmis teevad tuntumatest nimedest kaasa Adam Brody ja Andie MacDowell. 

Apollo Kinodes alates 30. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles