Nipid, mis aitavad esimesel kohtingul enesekindel olla

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ees ootab esimene kohting uue inimesega? Viis nõuannet, mis aitavad sul olla enesekindlam, suurendades seeläbi ka kohtingu õnnestumise tõenäosust.

1. Anna endale aega valmistumiseks

Enne kohtingule minekut võta piisavalt aega, et saaksid ennast rahulikult sättida. Kui kohtingud muudavad sind niigi närviliseks, siis pole ju mõtet lisada pinget sellega, et pead ennast kiirustades valmis panema. Kohtingu jaoks sättimine võib olla peaaegu sama lõbus kui tüdrukuteõhtu tarvis, tuleb ennast lihtsalt vabaks lasta. Kui õiget meeleolu aitavad saavutada klaas veini ja mõned selfid, siis lase aga käia!

2. Kanna riietust, milles sa ennast hästi tunned

Miski ei tee kohtingut ebamugavamaks, kui vale riietus. Sa ei taha ju, et peaksid terve õhtu oma välimusele mõtlema? Kui sa ei tunne ennast oma riietuses hästi ja enesekindlalt, siis on sul ka kohtingut äärmiselt keeruline nautida. Me ei väida, et peaksid dressipükste kasuks otsustama, aga katsu leida see kuldne kesktee – riietus, mis on samal ajal nii kaunis kui ka mugav.

3. Suuna oma tähelepanu kaaslasele

Enesekindlad inimesed ei pelga vestlust alustada ja seda ka vedada. Kui sa tahad kaaslase kohta midagi teada, siis ära karda küsida. Isik pakub sulle huvi? Siis näita talle seda! Kui kaaslane tunneb, et sa tõepoolest kuulad ning mõistad teda, siis seda tugevam side teil tekib.

4. Ole sina ise

Ükskõik, kes su ümber ka poleks, jää iseendaks! Ära lase kellelgi ette dikteerida, mis on just sinu jaoks õige ja mis vale – usalda iseennast! Ära kammitse ennast naeruväärsete uskumustega. Tahad tellida burgerit, mitte salatit? Siis just seda teegi!

Räägi oma tunnetest, emotsioonidest, soovidest - ära ürita kaaslasele meeleheitlikult meele järele olla. Kui sa teeskled kedagi teist, siis saab ta sellest varem või hiljem sotti.

5. Naera terviseks

Kui kohtingu ajal peaks midagi võrdlemisi piinlikku juhtuma, siis lihtsalt naera see välja. Ükskõik kui väga sa ka nutta ei tahaks - naera ikka!

Kui kohting kujuneb äärmiselt halvaks viltu, siis mine koju ja vaata mõnd naljakat filmi. Nii lõppeb sinu õhtu kõigest hoolimata positiivsel noodil ning sa oled valmis peagi uuesti proovima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles