Lihtsaid nippe peolaua kaunistamiseks

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pühad on kohe käes ja paljud perenaised soovivad, et nende jõululaud oleks kaetud ja heade söökidega, kuid näeks ka ilus välja. Bettyconfidential.com jagas nippe, kuidas lihtsate ja odavate võtetega laua juurde pühadeilmet tuua.

Käbid!

Käbid sobivad ideaalselt jõuluteemaliseks kaunistamiseks. Need on naturaalsed ja toovad tuppa sooja, kuid piduliku tunde. Aseta neid klaaskaussi või purki, kuid ära unusta neid enne puhtaks pühkida.

Küünlad

On siililegi selge, et küünlad teevad jõululaua täiuslikuks. Eriline soovitus selleks aastaks on kasutada hõbedasi küünlajalgu. Need panevad kogu ruumi särama ja lisavad pidulikkust.

Pildiraamid

Kasuta pühade puhul hõbedasi pildiraame ja kombineeri sinna nii uuemaid kui vanemaid pilte sõpradest ja sugulastest, kes külla tulevad. Võid pilte panna nii seinale kui lauale, need on ka heaks jutuaineks.

Laudlina

Pane laudlina peale piklik hele linik. Jää valikul neutraalsete toonide juurde, sest fookus peaks jääma esemetele liniku peal.

Uuenda tuba

Kui soovid värskust oma söögituppa, aga ei saa omale palju lubada, siis heaks nipiks on diivanipatjade katete väljavahetamine. Kasuta näiteks tumedat sametit või midagi põnevat. See pisike muutus annab üldpildile palju juurde.

Lõhnaküünlad

Peale nende küünalde, mis on laual, pane küünlaid igale poole eluruumidesse. Need lisavad soojust ja teeküünlad on pealegi üsna odavad. Lõhnaküünlad levitavad meeldivat lõhna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles