Kuidas rääkida kaaslasega eksklusiivsest suhtest?

Naine
Copy
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Kuigi oleme varasemalt kirjutanud, miks ei tohiks mehelt küsida, kuhu teie suhe liigub, siis pärast pikka deitimist tuleks siiski selgeks teha, kas olete kaaslasega ühel lehel.

Siin on neli vestluse starterit, mis aitavad teie tuleviku jutuks võtta ilma partnerile liigset survet avaldamata. 

1. Ütle: «Mulle meeldib sinuga koos aega veeta»

Kui teed algust «kuhu meie suhe liigub?» vestlusega, soovitab suhteekspert Shula Melamed keskenduda positiivsele ja vältida lauset «me peame rääkima», sest see on tüüpiline ärevusttekitav fraas. Alusta vestlust parem positiivsega ja tunnista, et sulle meeldib kaaslasega koos aega veeta.  

2. Ütle: «Ma olen õnnelik, et meil on olnud aega üksteist tundma õppida»

Vestluse alustamine tänulikkuse väljendamisega on samuti viis, kuidas hoida õhhkond vaba ja siirana. Kui tunnistad kaaslasele, et oled nautinud tema tundma õppimist, julgustad teda suure tõenäosusega ka ise siiras olema. 

3. Ütle: «Sinuga koos aja veetmine on olnud ... »

Selle asemel, et panna vastutus partnerile, alusta vestlust öeldes, kuidas sina ennast tunned. Kirjelda oma meeleolu, eesmärke ja põhjenda, miks sinu jaoks on oluline teie suhe ametlikuks muuta. 

4. Ütle: «Mulle väga meeldib see, mis meie vahel on. Kuidas sulle tunduks, kui pühenduksime üksteisele?»

Kui räägid partnerile oma tunnetest, ei ole vaja üle mõelda. Senikaua kuni oled aus, ei ole olemas õiget ega valet viisi vestluse alustamiseks. Kõige tähtsam on, et sa ei lase hirmul kaaslase reaktsiooni ees ennast tagasi hoida, kirjutab EliteDaily. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles