Sodiaagisaladused. 5 tähemärki, kelle rahakotis puhub tuul

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Juhul, kui sa ei mõista, miks vaatamata kõikidele pingutustele sul raha kotis püsida ei taha, siis võib põhjus olla hoopis tähtkujus. Mõne tähtkuju puhul on  eluviis lihtsalt suurem kui rahakott.

Jäär

Jäär on üsna distsiplineeritud ja suudab reeglina oma finantse hallata. Kui ta aga kord midagi pähe võtab, siis kõik head eesmärgid ununevad. Kui uus auto, käekott või uusim tehnikaime ikka väga meeldima hakkab, siis pole eelarvest enam asja. Suurimaks vaenlaseks on spontaansed ostud.

Lõvi

Ostlemine on Lõvile teraapia. Kui tuju paha, aitab tellimus veebipoest või jalutuskäik kaubanduskeskuses. Uued asjad, mis said ostetud, teevad tuju kohe heaks. Küsimus on vaid selles, kas rahakott on ka sama rõõmus?

Ambur

Ambur on pidevas otsingus seikluste järele ja otsib iga võimalikku moodust, kuidas halli argipäeva eest põgeneda. Eelarvesse jätavad negatiivse jälje minipuhkused või nädalalõpu väljasõidud oma lennupiletite ja hotellibroneeringutega. Kahjuks ei pruugi Amburi rahakott olla sama seiklusjanuline.

Kaksikud

Kaksikud suudavad raha kõrvale panna vaid juhul, kui selleks on tõeline suur eesmärk. Vastasel juhul kulutatakse ära kõik mis võimalik, ilma sellele mõtlemata, kas see oleks eriti tark. Iga kuu lõpus vaatavad Kaksikud oma tühja kontojääki ja mõtlevad, kuhu raha küll kadus?

Veevalaja

Veevalaja on tõeline tehnoloogiafriik, kel peavad olema kõige-kõige uuemad tehnikaimed. Selleks kulutatakse sadu või isegi tuhandeid eurosid ja võetakse isegi järelmaksu. Veevalaja kipub kulutama rohkem raha, kui teenib ja ta mõtleb sellele tavaliselt alles siis, kui konto juba nullis.

Kui oled mõne selle tähemärgi esindaja, on väga oluline, et suudaksid tekitada endale vaatamata kõigele ka kogumisrituaalid. Rohkem nippe säästmise kohta leiad TF Banki Laenukooli blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles