Eestlanna Kriss Sooniku disainitud pesu jõudis aasta parimate sekka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kriss-soonik.com

Londonis elava Eesti disaineri Kriss Sooniku pesu jõudis portaalide lingerietalk.com ja petite-coquette.com aasta parimate pesukollektsioonide hulka.

Lingerie Talk koostas nimekirja aasta kõige meeldejäävamatest disaineritöödest ja uutest ideedest pesumaailmas.

Portaalis on paljude sõelale jäänud disainerite pesukollektsioonide pildid ning näiteks Stella McCartney, La Perla, Agent Provocateuri ja Intimissimi kõrval on välja toodud ka eestlanna Kriss Soonik.

Pildi allkirjaks on portaal kirjutanud: «Eesti disainer pakkus meile sel aastal palju lõbusaid, värviküllaseid ja väga orignaalseid tooteid.»

Portaal Petite-Coquette valib igal aastal välja kümme lemmikut brändi, kollektsiooni või naistepesu toodet. Kui mitmete teiste väljavalitud lemmikute disainerite loomingust meeldis portaalile vaid mõni toode, siis eestlanna Sooniku juures armastasid nad tema kõiki kollektsioone!

«Loomulikult on see igati väärt tunnustus. See on täiesti sõltumatu meist ja sa pead ikka millegagi väga silma jääma, et aasta lõpus Sind nii esile tuuakse,» kommenteeris Kriss häid uudiseid.

«Selline tunnustus on loomulikult väga meelitav ja näitab, et vist midagi teeme õigesti. Need brändid, kellega seal koos oleme, on kas väga tuntud või samasugused väiksed nagu meie, kellega kogu aeg oma kogemusi jagame. Mul on tõeline au olla nii nende vanade kalade kui väiksemate/noorematega seal koos!»

Tallinnas saab Kriss Sooniku pesu osta Solarise poest Ulakas Kaunitar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles