Kuidas veedad jõulud sina? Vasta ja võida João Lopes Marquese raamat!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
João Lopes Marques, «Eesti ilu välimääraja»
João Lopes Marques, «Eesti ilu välimääraja» Foto: EE Kirjastus

Ehkki jõulud on püha, mis traditsiooniliselt veedetakse pere seltsis, pole kõikidel inimestel sellist võimalust. Või siis soovi. Mõni veedab jõulud hoopis sõpradega, mõni uhkes üksinduses lõppeva aasta üle järele mõeldes ja head-paremat nautides.
 

João Lopes Marques pakkus näiteks oma tänases arvamusloos välja mõned alternatiivid traditsioonilistele jõuludele, kui need teile ei meeldi. Ka selgub ühest teisest tänasest loost, et nii mõnigi ööklubi pakub pühade ajal võimalust tantsurütmide saatel pidutseda - mis ei välista samas eelnevalt näiteks südaööni pere seltsis kodus viibimist.

Samuti on meil juttu olnud sellest, et nii mõneski peres on probleemiks küsimus, kas veeta jõululaupäev enda või mehe vanemate juures või kuidas üleüldse eri sugulastega ajaveetmist pühade ajal jaotada ja järjestada.

Kirjuta meile, kuidas veedad jõulud Sina? Millised rõõmud ja mured Sinu jaoks jõuludega kaasnevad? Kõigi vastajate vahel loosime välja viis õnnelikku, kes saavad endale aastalõpukingiks João Lopes Marquese raamatu «Eesti ilu välimääraja».

Ootame kirju aadressil naine@postimees.ee kuni järgmise esmaspäeva, 26. detsembri õhtuni.

Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles