Mõnes ööklubis saab pidutseda ka jõululaupäeval

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
jõuluõhtul pidutsema lähed?
jõuluõhtul pidutsema lähed? Foto: SCANPIX

Mitmed ööklubid ei sulge uksi isegi jõulude puhul ning kutsuvad inimesi üles pidutsema. Kas sina lähed 24. detsembril ööklubisse möllama?

Juba loetud päevade pärast saabuvad jõulud ning traditsioonide kohaselt kogunevad pered ümber ühise laua, et süüa meelepäraseid roogi ning külastada kirikut. Rääkimata jõuluvanast ja kingitustetulvast, mis pärast suurt söömingut tulema peaks.

Uuendusmeelsus on saabunud ka jõulude tähistamisesse, sest nii mitmedki ööklubid kutsuvad pidutsema isegi 24. detsembril, mil peaks kehtima üleüldine jõulurahu.

Ööklubi Privé omanik Kuno Tehva jõuluõhtul pidutsemises midagi halba ei näe. Tema sõnul on nende klubi laupäevad muutunud kaheksa aastaga traditsiooniks ning sealsetel R&B pidudel käib valitud seltskond. «Me oleme lähtunud oma pidudel puhtalt kalendrist ning kuigi jõuluõhtu jäi laupäevale, siis oma klubi me kinni ei pane,» selgitas Tehva.

Tema publiku vähesust ei karda, sest on kindel, et nende klubi tuleb püsikülastajatest täis. «Meil on oma publik, kes käivad peol iga ilma ja kuupäevaga. Usun, et meil tuleb hea väike koosviibimine, suuri masse me ei ootagi.»

Kuna ööklubi uksed avatakse alles südaööl, siis Kuno sõnul on tegelikuks kuupäevaks juba 25. detsember ning peol tantsimine ongi hea viis söödud vorstide maharaputamiseks. «Eelmisel aastal olime samuti jõulude ajal lahti ning kogemus oli positiivne. Sellest saime ka käesolevaks aastaks julgustust!»

Töine pere on tore, aga päris pere olulisem

Ööklubi Hollywood turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Jaaska sõnul propageerib nende klubi jõulurahu ja perekesksust, mistõttu jõuluõhtul on klubi uksed suletud. «Ka meie baarirahval on pered ja lähedased, kellega soov jõulude ajal koos olla. Töine pere on küll tore, aga see päris pere on ju ikka kõige olulisem,» põhjendab Jaaska.

Nii mõnedki noored sõidavad maale jõule pidama juba reedel, 23. detsembril, kuid sellegipoolest on sel päeval veel Hollywoodi uksed pidulistele avatud. «Jõuludele ja aastavahetusele pühendatud peod algavad meil juba 21. detsembril. Paljudel pidudel on kohal ka päkapikud,» tutvustas Jaaska ning lubas, et salapära jagub koiduni.

Jõululaupäev suuremates ööklubides:

Privé – 24.detsembril avatud (Tallinn)
Hollywood – 24. detsembril suletud (Tallinn)
Parlament – 24. detsembril eriüritus (vene pidu, Tallinn)
Klubi Teater - 24. detsembril suletud (Tallinn)
Venus – 24. detsembril suletud (Tallinn)
Maasikas – 24. detsembril suletud (Tartu)
Sugar – 24. detsembril suletud (Pärnu)
Amigo – 24. detsembril avatud (Tallinn)
Bravo – 24. detsembril avatud (Pärnu)
Club Tallinn – 24. detsembril suletud (Tartu)
Red – 24. detsembril suletud (Viljandi)
Club von Überblingen – 24. detsembril suletud (Tallinn)
Diva – 24. detsembril avatud (Kuressaare)
Mad House – 24. detsembril suletud (Võru)
Mad House Rapla – 24. detsembril suletud (Rapla) 
Atlantis - 24. detsembril avatud (Tartu)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles