Asjad, mis tuleb enne puhkust ära puhastada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sul on plaanis puhkama sõita, siis tuleks need asjad enne ära puhastada. Muidu on oodata halbu üllatusi.

Kes ei rõõmustaks puhkuse üle! Samas näib, et neid asju, mis tuleb korda ajada veel enne minekut, on lõputult. Tillukeste ilutoodete ja ravimite ostmise ning kohvripakkimise kõrval ei tohiks mitte mingi hinna eest ka neid tähtsaid asju unustada, kirjutab Freundin.

1. Vii prügi välja

Prügi väljaviimine enne puhkust on vast üks tähtsamaid asju. Kujuta ette, kui sa tuled, naeratus suul, mõnusalt puhkuselt koju tagasi ja uksel tervitavad sind putukahordid ja räige lehk.

2. Pese nõud ära

Ükskõik kas sa pesed käsitsi või lased nõudepesumasinast korra läbi: kõik nõud peavad enne ärasõitu saama puhtaks, muidu kuivavad toidujäägid nõude külge, hakkavad hallitama ja meelitavad putukadki kohale.

3. Tühjenda külmkapp

Sa kas ei osta enne puhkamaminekut kergesti riknevaid toiduaineid või kingid oma jogurti, piima, juustu ja värske vorsti naabrile või heale sõbrannale. Väikse varu võib ju teekonnaks lennujaama või autosõidu ajaks alles hoida. Tähtis on igal juhul enne sõitu üks kontrollreid külmkapi juurde teha.

4. Pese pesu

Enne puhkust tuleks kogu kuhjunud pesu ära pesta ja üles panna. Kui niisked käterätikud ja teised taolised veedavad liiga kaua aega pesukorvis, võid juba ette arvestada ebameeldiva haisuga, millest sa pärast niisama lihtsalt lahti ei saa. Kui sul on plaanis nagunii rannarätik või paar põhiasja üle pesta, saad meeldiva kasulikuga ühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles