Tüdrukuteansambel Little Mess lubab nina mitte püsti ajada. (2)

Raadio Elmar
Copy

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» toimus uue tüdrukuteansambli Little Mess esimene live-esinemine. Johanna-Elise Kabel, Karmel Üksvärav, Viktoria Koljagina on bändina koos olnud loetud kuud ja ilmunud on nende esimene singel "Sinu jaoks" Kohtumisel raadio Elmar saatejuhtide Tiiu Sommeri ja Lauri Hermanniga anti nii mõnigi vihje, mis ees ootamas on.

Kõik ansambliliikmed tunnistasid, et nende elu on tänu ansamblile värvilisemaks ja kiiremaks muutunud. «Magame vähem, higistame rohkem, näeme üksteist rohkem ja oma sõpru vähem,» olid mõned fraasid ilmestamaks uut elukorraldust.

Kokkuharjumine läks kiiresti, sest Viktoria astus Karmeli juurde konkursi ajal veel enne, kui oli teada, et neist ansamblikaaslased saavad ning Viktorial ja Johannal on ühine tuttav. Mingit võõrastamist ei olnud ja juba pärast esimest proovi lahkuti kallistades.

Ansambel Little Mess raadio Elmar LIVE-stuudios. Vasakult: Viktoria Koljagina, Johanna-Elise Kabel, Karmel Üksvärav.
Ansambel Little Mess raadio Elmar LIVE-stuudios. Vasakult: Viktoria Koljagina, Johanna-Elise Kabel, Karmel Üksvärav. Foto: Raadio Elmar

Tutvusringkond naljatab, et nüüd muutuvad sõbrad staarideks ja ajavad nina püsti. Neiude sõnul seda siiski ei juhtu. Lõbusaid seiku on nõus meelsasti jagama. Näiteks Viktorial satub tihitipeale töö juurde kaasa midagi ansambliga seonduvat. Olgu see kostüüm või miski muu, kolleegid naeravad ikka, et tegu on «staari kabinetiga». 

Kui Johanna on hõivatud Eesti Noorte Muusikakaliteatriga, siis Viktoria ja Karmel teevad veel täiskoormusega kontoritööd. Samas on plaanis muusikavälist koormust vähendada, sest kõigi neiude jaoks on äärmiselt motiveeriv mõte ära elada puhtalt muusikast ja meelelahutusest.

Raadios Elmar kõlas otse-eetris nende esimene lugu "Sinu jaoks", mille autorid on Timo Vendt, Carine Jessica Kostla ja Tanja. Teist singlit valmistatakse praegu ette ning seda on ansambliliikmete sõnul oodata septembri teisel poolel. 

Esimene esinemine ootab ansamblit Little Mess ees Saku valla kooli alguse festivalil KAF 1. septembril. Selle edu nimel praegu pingutataksegi, sest proovid toimuvad lausa üle päeva.

Vaata uue singli ametlikku videot SIIT:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles